• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Emine9373

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
16
3
36
31
Merhaba hanımlar lütfen akıl fikir verin kafayı yemiş gibiyim 1 yıl oldu neredeyse biri paramı çaltı ve unutamıyorum kızın kulağına gitti ve bana iftira atıyor sun diye bana hakaret 🤬 etti Allah biliyor ya İftira atmadığı mı. Çok büyük beddua lar etti ve hakk
Lı iken haksız duruma düştüm Bi türlü kabul lenemiyorum hem paramı çaltı hemde hakeret ler etti

Merhaba hanımlar lütfen akıl fikir verin kafayı yemiş gibiyim 1 yıl oldu neredeyse biri paramı çaltı ve unutamıyorum kızın kulağına gitti ve bana iftira atıyor sun diye bana hakaret 🤬 etti Allah biliyor ya İftira atmadığı mı. Çok büyük beddua lar etti ve hakk
Lı iken haksız duruma düştüm Bi türlü kabul lenemiyorum hem paramı çaltı hemde hakeret ler etti
Onun caldigina nasil emin olabildiniz?

Hamsiz duruma dusmeniz, Kime göre haksiz, siz olayin dogrulugundan eminseniz,
başkalarinin gözünde haksiz olmanizin ne önemi var?
Birakin konuşsun, kendini haklı cikarsin,
Gercekler eninde sonunda ortaya cikar

Nerden bu kadar eminsiniz elinizde kanıt var mı? 1 yıl olmuş etrafta dedikodusunu yapmak yerine polise verdiniz mi?

İnsan parasını o kişinin aldığından emin olduğu zaman, o kişinin ettiği hakaretleri çok da dikkate almamali. umursamamali..

Hırsızlık yaparak karakterini belli etmiş zaten. Gerisi şaşırtıcı olmaz. . Hadi oradan hadsiz hem suçlu hem güçlü der geçer insan.

Heeee ama diyelim ki bu insanin parayı aldığından çok da emin değilseniz ... İşte o zaman insanı vicdani huzursuz eder .. değil bir sene, ölene dek insanın omzunda yük, bogazina yapışan el olur...
Acabalar , işitilen hakaretler insanın içini yer kemirir.

Merhaba kusura bakmayın benimbi sıkıntım var ne olun yardım edin eşimin hem köylüsü hemde akrabası 4 kere dir paramı çaldı onu ile iyi dik dünya ahiret bacım gi di kimse ye demedim dünyalık 3 4 kuruş için aramı bozmam dedim ama en son ki sefer çok zoruma gitti o paraya ihtiyacım var Dı elimde ki ekmek su parama kadar aldı dayanamadım ortak olan 2 arkadaş dedim aslında gene demedim ama o benim evime gelmek istememiş sebebi ni sordu lar paramı aldı dedim bu yüzden onun kulağına vardı bu kendi haklı çıkartmak için çok gaiban olan ortak arkadaşımıza iftira attı benim de param çalınıyor diye onu şuçla Dı ama kimse ona inan madı açıkcası haklı iken haksız duruma düştüm ama sadece onun ve eşi karşısında ama her kez biliyor onun ne olduğunu onun yanında kalmasını istemiyorum neden se içim içimi yiyor evime geldi bağırdı çağırdı iftira dedi Allah şükür iftira günah dan çok benim yanımda karakter siz yada basit insanların yaptığı çirkefce bir şey o iftara diye kendini akladı ne yapmam lazım lütfen hakkınız helal edin önerinizi benim için ç ok önemli selamet ile
Şubatta açmışsın bu konuyu da. Nasıl emin olabiliyorsun o kişi olduğuna?
Elinde kanıtın var mı?

Bu ilk calması değil di 4 kere dir yapıyor haklı çıkmak için başka bir kadının üzerine attı benim param kayboluyor dedi ve ondan şüpheleniyorum dedi kendine yalancı şahit lik bile edinmeye çalıştı ama kız onu dinle medi

Bu ilk calması değil di 4 kere dir yapıyor haklı çıkmak için başka bir kadının üzerine attı benim param kayboluyor dedi ve ondan şüpheleniyorum dedi kendine yalancı şahit lik bile edinmeye çalıştı ama kız onu dinle medi
Yaaavv nereden eminsin onun yaptığına? Gözlerinle mi gördün? Sağlam bir kanıtın var mı?

Diğer konuyu zor okudum
Madem çaldığını biliyorsun eminsin ortalıkta paranın ne işi var bu kadar mı safsın aynı şeyler tekrar tekrar başına gelmiş evine neden sürekli alıp görüştün hadi o kadın almadıysa bi başkası almışsa karşılıklı beddualar edeceğinize şikayetçi olabilirdiniz

Benim de seneler önce önemli bir meblağda param çalındı. Şüphelendiğim birileri oldu ama kimseye diyemedim çünkü ev çok kalabalıktı ıspat da edemezdim o dönem. Ben o paranın yerine yenisini koydum ama o yaptı bu yaptı diye birinin hakkına girseydim bunun hesabını ödeyemezdim. 1 sene geçmiş sizin de boşverin gitsin artık vaktinde ıspatlayamadıysanız kimsenin günahına girmeye gerek yok

Back
X