Merhaba 27 yaşındayım. Hayatımda doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Yazın çalıştığım şehirden birisi ekledi. Konuşmaya başladık ama daha tanışalı 1 hafta olmuş “güzellik” gibi şeyler yazıyo sonra bir video atmış evli bir çift var işte kadının ev hali vs noluyo dedim insan yeni tanıdığına nasıl bunları yazabilir? En son iyi geceler gül kokulum ( bu arada çok da kro buldum lafı ) ben de koptu kokulum mu ne diyosun dedim işte yanlış gitti kokulu yazacaktım dedi. (Dahası katıldığım düğünde darısı başına yazdı ve sonrasında mesela kimle gibi saçma bir imada bulundu) Daha olmuş 10 gün tanışalı. Birisi daha 1 hafta tanıdığı birine böyle yazıyorsa demek ki çok kişiye söylüyo, herkese böyle diye düşünüp beklentilerimiz farklı deyip son mesajımı attım. O da işte ikna etmek için bir şeyler yazmış( kendisi de 30 yaşında yaş demişken hiç yaşımı da sormadı bu da çok garip gelmişti ben sorunca konu açıldı) sonra ben hiç cevap yazmadım ama başta her gün sonra aralıklı yazmaya başladı. Böyle böyle derken yaz tatili bitti dayanamayıp 1-2 mesaja cevap verdim (açıkçası vazgeçmeden yazması, sana gayri ciddi hiç olmadım hala da ciddi bir şekilde konuşmak istiyorum ben vs yazınca kafam karıştı) sonra görev yerime döndüm izin verirsen 1 çay içelim kendimi affettirmek istiyorum dedi. O an bi etkilendim yine geldiğimde çok büyük problemler yaşadım işimle vs ilgili gözüm bir şey görebilecek gibi değildi ona da böyle olduğunu ve şu an bu soruyu yanıtlayamayacağımı söyledim.Sakin kafaya ulaşınca düşündüm. Daha önce her konuşmayı karşı taraf bitirdi. Gördüğüm hiçbir şeyi görmek istemedim. Bu sefer kendime yapma dedim bir insan nasıl böyle şeyler yazabiliyor hemen gözardı etme dedim, profilini de inceledim bir sürü yeni takip ettiği kızlar falan.. sonra hayatında başarılar dileyip her yerden sildim. Geldiğimden beri yeni çıkıp gezebildim diyebilirim çıkınca söylediği gibi şurda kahvaltı yapar mıydık, aslında güzel olur muydu diye aptal bir his kapladı içimi. Utanarak söylüyorum ama mesaj atsam mı diye bile düşündüm(Bunun boşluktan ve yaşayamadığım şeylerin hasretinden olduğunu düşünüyorum ama içim şu an bu durumda)Size danışmak istedim şu an içimde yaşadığım duygusal karmaşayı nasıl çözebilirim ve gerçekten ben de bana zarar vereceğini gördüğüm birini nasıl kestirip atıp gerçekten ama gerçekten arkamda bırakabilirim