Mesela neyin düzelmesini bekliyorsunuz. Bir insanın karakteri neyse odur bu hastalık değil ki düzelsin. Burada açılan konular da çok okudum düzelir sandım, çaba gösterdim filan ama hiç düzeldi diyen yok.Zorunda birakiliyorum...
Çekip gidecegim yani tek çaresi o .belki duzelir umuduyla kaldım bu zamana kadar .insan basina gelmeyince anlamiyor karsisindakinin durumunu malesef .
Kesinlikle savunmuyorum .ne demek izin vermemek. anneni babani gormek icin aylarca yalvartmak. sanki sizi sahiplenmis lutfediyor beyefendi. cani isteyince izin veriyor, cani istemeyince izin vermiyor. babaniz gormus demek ki ne mal oldugunu onceden. hala bu adami savunmayin sakin.
Benim annemi de babaannemler gondermezmis annesinin yanına çok sık. Anneannem birden rahatsizlanip vefat etmiş annem 60 yaşını geçti hala üzüntü duyup ağlar yanında olamadım diye ki anneannem vefat edeli 30 seneyi geçti.Ayni memleketliyiz zaten biz aramizda cok mesafe yok arabayla yarim saat 40 dk anca evler arasi .
Ben kendi aileme gdiecektim önden esim git demisti kendi teklif etmisti hatta sonra biranda degisti kendi aileme gidecektim diyorum susuyor bisi demiyor ne olduysa...
Bu yazdiginiz çok dokundu bana onlar yanimda degiller ama onlara bisi olma dusuncesi bile kahretti beni cok seviyorum onları bu yasima getirdiler onlar icinde cok uzuluyorum boyle bi durumla karsiya karsiya birwktiigm icin onlari bunun vicdan azabini zaten cekiyorum ben ...
Bencede beni ciddiye almiyor .Eşinizle bu konuyu çok ciddi bir şekilde konuşmanız lazım.sizi bu kadar yalnizlastirmaya hakkı yok.ins çözersiniz.Kaynananiz zaten başka bir alemde yaşıyor.Allah yardımcınız olsun.Bazen problemleri çözmek için bazen çirkeflesmek gerekebiliyor maalesef.
Haklisiniz .iyi olacagini zannetmiyorum hersey benim kabullenmemle iyiymis diyorum suan.ayrica esimle aramiz iyi diyorsunuz da siz bu kadar taviz verip kendinizi ezdirirseniz tabi ki iyi olur. her dedigini emir telakki etmissiniz. bir de aksini deneyin bakalim araniz iyi kaliyor mu?
Ben suanda da duyuyorum zaten aileme bunlari yasattigim icin cok zor ben istiyorum ki esim hatasini anlasin pisman olsun bu yasattiklarindan onun vicdanida sizlasin istiyorum ama olmuycak gibiBenim annemi de babaannemler gondermezmis annesinin yanına çok sık. Anneannem birden rahatsizlanip vefat etmiş annem 60 yaşını geçti hala üzüntü duyup ağlar yanında olamadım diye ki anneannem vefat edeli 30 seneyi geçti.
aileniz arkanizdaymis uzulup kendinizi heba etmeyin. cocugunuzun olmamasi da hakkinda daha hayirli olan olmustur belki. acik acik konusun beklentilerinizi isteklerinizi. olmuyorsa resti cekmenizin zamani gelmis. sustukca duzelmez o halinden cok memnun. aileniz babaniz uzuldukce egosu oksaniyor cunku.Haklisiniz .iyi olacagini zannetmiyorum hersey benim kabullenmemle iyiymis diyorum suan.
Sadece kendime degil aileme de aci cektriyiorum ben onlar bunu hakketmiyor haketmedi ne zorluklarla baktilar buyuttuler bizi ...Yapma bunu kendine ailen büyüttü seni onlar değil sana bisey olsa ilk annen baban acar kollarını
Insan nasil mutlu olabilir boyle bilmiyorum ki vicdanidami sizlaamaz belkide beni ailem yataga rahat yatamiyor ama o rahat .aileniz arkanizdaymis uzulup kendinizi heba etmeyin. cocugunuzun olmamasi da hakkinda daha hayirli olan olmustur belki. acik acik konusun beklentilerinizi isteklerinizi. olmuyorsa resti cekmenizin zamani gelmis. sustukca duzelmez o halinden cok memnun. aileniz babaniz uzuldukce egosu oksaniyor cunku.
tam da siz rahat yatamadiginiz icin o rahat yatiyor iste. merhamet dilenmeyin ondan hersey sizin elinizde. ne guzel aileniz sizi sahipsiz birakmamisInsan nasil mutlu olabilir boyle bilmiyorum ki vicdanidami sizlaamaz belkide beni ailem yataga rahat yatamiyor ama o rahat .
Sana kötü bir haberim var. Eşinle aranızda büyük bir sorun var. Ne demek aileye gitmek için izin almak/beklemek. Bir kendinize gelin ya. Vallaha yıldım.bosan bile dediler ama bizim hicbir sorunumuz yokk
Tesekkur ediyorum guzel yaziniz icin aileminde sucsuz degil suclular dugunde ailem sorun cikardi olmsayadi daha iyiydi yani ama tek bi hatalarinda ailemi silemem suanda esim suclu en buyum hatayi o yapiyor baska bir cozum ariyorum bosanmakdan ziyade ona zaman tanimak istedim ben 1 bucuk yildir sabrettim zaten ailem bosan dedi .1.5 yıl olmuş evleneli ve aileniz size eski eşyalar, kardeşinize yeni güzel eşyalar almış. 1 senede nasıl durumları düzeldi de aldılar.? Borç harçsa sana da yapsalardı. Bu konuda eşin haklı ama bunun için kinlenip seni göndermemekte haksız. Kendisi görüşmeye bilir, sevmeye bilir. Ancak sana karışmaya hakkı yok. Kaynanangil büyüklük yapmıyor elbet ettiklerini çekerler herşeyin zamanı var. Ha ailenin de sana boşan demesi yalnış. Başka bir çözüm olmalı, büyüklük yapamıyor iki taraf da.
Birde daha 1.5 yıl olmuş evleneli, bebek de olur dert etmeyin bunu.
Velhasıl kelam Allah yardımcın olsun.
İnanın ne yapacagimi sasirmis durumdayim kabullenemiyorum yapilan haksizligi kabul etmek mecburiyetinde birakiliyorum .bosanmak istemiyorum ama olacak gibide degil aileme cok üzülüyorum çok özlüyorlar bende öyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?