Bir derdim var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Glz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Glz0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
27
-1
1
Herkese merhaba 22 yasindayim.1 bucun yil once evlendim esim memur.düğünden 1 gün önce aileler arasinda sorun yasandi telefonda tartismislar dugun meselesi yuzunden .kendi babam dugunu iptal etmek istedi ve bana da ister kal isterse emanetinizi (gelinliginizi)alip git dedi bi nevi kovdu şok oldum .esimi aradim ailesiyle birlikte bize geldiler konustular bi sekilde düzeltildi olaylar dügunumuzu yaptik ama hicbirsekilde mutlu olamadim cok kotu gecti her neyse artik evlenmistik .memleketten uzakta yasiyoruz 8 9 saat nerdeyse esim ailemle eskisi gibi olmamisti artik ne aileme gitmek istiyordu nede beni gondermek istiyordu çeyizim çok az çok eksigim vardi evlenirken ailemin durumu kötuydu bulasik makinam vs yok esyalarim falan eskiydi kiz kardesim evlendi herseyi guzel oldu esyalari cok luks ben yine art niyetli bakmadim alsin hakki dedim ama esim kuruntu yapti onlarin ki yeni pahali bizimki eski ve kotu dedi hakliydi biz tayinci oldugumuz icin boyle olmustu esyalarimiz durumumuzda kotuydu ama kiz kardesime en guxeli oldu ben neyse dedim ama esim kabullenemedi . Ne beni gonderdi nede onlar gelsin istedi ailemi gormek istemedi ben ailemi cok seviyorum esimi de seviyorum ikimizin hicbir sorunu yok ama ailemi gorememek beni çok uzuyor esim goreve gitmisti 1 yil once 4 ay kayinvakidemlerde kaldim aileme 1 hafta gittim baskada gidemedim yine izne gidicez onden git bari demisti 4 -5gun kal demisti simdi fikrini degistirmis hani gonderecektin onden dedim susuyor daha once kayin validemde beni arayip oğlum napicak yanliz 4-5 gün rezil olur dedi .ogluna cok duskun ama beni kimse dusunmuyor burda yapayanlizim ne arkadasim ne bisi hickimsem yok pskolojik olarak kotuyum benim ailem sonucta gormek istemiyorsa beni gonderebilir ama onlara ceza cektirmek istiyir beni gormelerini istemiyor .cok ozluyorum onlari kardeslerimi onlarda cok ozluyor bosan bile dediler ama bizim hicbir sorunumuz yokki baska esimi ikna etmek istiyorum cocugumuzdw olmuyor bi yandan onun derdindeyim. cok yiprandim kilo aldim stresten kimse anlamiyir beni derdimi kimseye anlatamiyorum beni sucluyorlar susuyorum saniyorlar konusmuyorum dua ediyorum rahatliyorum ama biyere kadar kayinvalidemler esimle belki konussa yumsar ama konusmuyorlar yardimci olmuyorlar karismiyorlar sanki memjun gibiler. Kendisi oğluna cok duskun kendi yerine koymuyor beni hic bemimde ailem var bende insanim evlendim diye ailemden kopamam ki ...
Bi nebze rahatlamak icin yazdim okuyan arkadaslara simdiden tesekur ederim.

Babam demiski insallah kiz evlatlari olur da beni anlar esi demis ben kiz karsesim soyledi..esime soylemedim

Ayrıca eşinizi ne ilgilendirir kız kardeşinize yapılanlar?
Haksizlik yapmislar ayrimcilik yapmisslar onun tabiriyle ama biz kendimiz istemedik en basta isteseydik boyle olmazdi belki bilemeyiz ki kardesim en iyisini hakkediyor ailem simdi yapalim yardimci olalim diyorlar zaten esim kabl etmyor yani bahane ariyor .

Siz emzikte bebek misiniz?Eşim izin vermiyor ne demek?Niye izin istiyorsunuz?Çekin gidin.Kusura bakmayın bu nedenle kavga kıyamet kopacaksa da inceldiği yerden bırakın kopsun.Çok taviz vermişsiniz.
Duzelir belki dedim bu adamla 7 yilim gecti benim evlenmeden once boyle biri hic degildi zaten boyle sorunlarla karsilasacagim aklimin ucundan gecmedi hic taki dugun gunune kadar .
‍♀

Eşinle bir sorunun olmadigina emin misin? Daha ne olabilir? Ailenle gorusmeni engelliyor. Kim oluyor pardon? Esinin neden sebi ailene gondermesini bekliyorsun? Gitmek istedigin zaman haber verirsin bitti. Ama yok adam altindan muhtemelen kaybetme. Allahim cildiriyorum boyle konulara.

Bakın hanımefendi,eşinizi asla ilgilendirmez ailenizin evlenirken ne yaptığı.Çok istiyorsa kendi yapsın.İkincisi hadi ona göre haksızlık yaptılar,peki siz çocuk musunuz,size ceza veriyor.Ne hakla?Siz de buna müsade ediyorsunuz.Boşanmak istemiyorum diyorsunuz da acaba o da bu kadar evliliğine bağlı mı?Sizi üzerek,cezalandırarak kaybetmekten korkmuyor.Çekin gidin.Eğer kötü biterse sonu anlarsınız değer görmediğinizi.Açın gözünüzü lütfen.Daha çok da gençsiniz.Böyle hayat çekilmez,yürümez.

Hiçbir sorunumuz yok demişsiniz ya,bence zaten çok büyük ve boşanmak için geçerli,gerekli bir sebebiniz var.esiniz kiskanc,bencil,fesat bir insan.sizi yalnızlığa mahkum etmesi,ailenizi görmenizi engellemesi maddiyati problem etmesi sizi rahatsiz etmeli bence.

Evet esimin annesine agir konusmus kendi annem esimin gozleri dolmmustu ben yoktum o sirada ama duydum .
O yuzden hic unutmuyor anneside cok aglamis .
Gidersem bosanmayi goze aldim demektir . Malesef bi yuva kolay kurulmuyor kolayda gidilmiyor ben belki duzelir diye diye 1 bucuk yilimi gecirdim..

Baska problemimiz yok anlaminda soyledim.
Rahatsiz oluyorum zaten kim rahatsiz olmazki boyle bi durumda yoksa boyle bi konu neden acayim kimseye acamiyorumki ben bu konuyu kimsede anlamiyor zaten

Canım bak bu normal bisey değil bunun düzelmesi için çaba gösteriyor olmak bile söz konusu olamaz. Hiç birşey düzelmez sen dua et daha kötüye giTmesin.
Ben kimseye boşan demem herkesin şartları durumu farklı.

Sana diyeceğim şu ki sen önce kendin farkına var aileye gitmenin izin alınacak birşey olmadığının sonra gerisi gelir zaten

Ben bu adami 7 yil taniyip evlendim ama taniyamamisim aklimin ucundan gecmedi boyle olacagi .
Herkes herseyi onceliklede evliligi biranda bitiremiyor malesef once sans veriyor belki duzelir diyor.
Halimden inanin memnun degilim memnun olsam boyle bi konu zaten acmazdim.

İzne gideceğiz derken nereye gideceksiniz? Eşinizin ailesine gidecekseniz gitmeyin! Herkes kendi ailesine gitsin. Ailenizden birine birşey olur da yanında bulunamazsaniz, çekeceğiniz vicdan azabı sonucu zaten ortada evliliğiniz kalmayacak. Biz kadınlar eşimizin hatri için sülalerindeki en gereksiz tiplere bile katlanıyoruz bir zahmet onlar da bizim hatrimiz için katlansinlar değil mi?

Sen kendı kararlarını alamıyormusun acaba ailene gıtmıyırsan karsı tarafada gıtmıyeceksınız nıye bukadar ezik duruma dusuyorsun.. aılen o senın. kım ya o. es muspettesı. neymiş esyalar eskı. yenisi alsın cok meraklıysa esyalara haspam. Gene hehelendım. sende 2de bır deme esımle aram ıyı hıcde ıyı degıl resmen kukla gıbı oynatıyor sızı

Eş mi sahip mi anlamadım.
Bir kadın kendine bunu neden yaptırır hiç anlamam
Zorunda birakiliyorum...
Çekip gidecegim yani tek çaresi o .belki duzelir umuduyla kaldım bu zamana kadar .insan basina gelmeyince anlamiyor karsisindakinin durumunu malesef .

Zorunda birakiliyorum...
Çekip gidecegim yani tek çaresi o .belki duzelir umuduyla kaldım bu zamana kadar .insan basina gelmeyince anlamiyor karsisindakinin durumunu malesef .
esinmi suan bu senın Sahıbınmiş gıbı gorunuyor aılene gıtmıyorsun. aıleme gıdıyorsun. yuru gıt sen kimsin ızın vereceksın.. de hele ayarsız. ayarları yerıne gelsın

ne demek izin vermemek. anneni babani gormek icin aylarca yalvartmak. sanki sizi sahiplenmis lutfediyor beyefendi. cani isteyince izin veriyor, cani istemeyince izin vermiyor. babaniz gormus demek ki ne mal oldugunu onceden. hala bu adami savunmayin sakin.

Ayni memleketliyiz zaten biz aramizda cok mesafe yok arabayla yarim saat 40 dk anca evler arasi .
Ben kendi aileme gdiecektim önden esim git demisti kendi teklif etmisti hatta sonra biranda degisti kendi aileme gidecektim diyorum susuyor bisi demiyor ne olduysa...
Bu yazdiginiz çok dokundu bana onlar yanimda degiller ama onlara bisi olma dusuncesi bile kahretti beni cok seviyorum onları bu yasima getirdiler onlar icinde cok uzuluyorum boyle bi durumla karsiya karsiya birwktiigm icin onlari bunun vicdan azabini zaten cekiyorum ben ...

Baska problemimiz yok anlaminda soyledim.
Rahatsiz oluyorum zaten kim rahatsiz olmazki boyle bi durumda yoksa boyle bi konu neden acayim kimseye acamiyorumki ben bu konuyu kimsede anlamiyor zaten
Eşinizle bu konuyu çok ciddi bir şekilde konuşmanız lazım.sizi bu kadar yalnizlastirmaya hakkı yok.ins çözersiniz.Kaynananiz zaten başka bir alemde yaşıyor.Allah yardımcınız olsun.Bazen problemleri çözmek için bazen çirkeflesmek gerekebiliyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…