• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bir derdim var...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Urasderya

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
2
0
16
29
Oğlum 2 yaş 5 aylık sütten başka bişey içmiyor ne yaptıysam biçbirşey yediremiyorum arada bir abur cubura yöneliyor hastaneye götürdüm sütü kesin dediler sütü kesince de aç kalıyor ağlıyor kıyamıyorum tekrar veriyorum geceleri uykum kaçıyor çok üzülüyorum..Napabilirim ???

Yemediği süreci doktorun yanında geçirin hiç ek gıda almadı mı bu zamana kadar.Ben yeni başladım artık meyve püreleri vs bu zamana kadar benimki de pek yanaşmıyordu.

Aç kalırsa yer bi sekilde dikkatını baska yöne çekin benim kızımda yatmadan önce sabah uyanınca ve öğle uykusunda içerdi 18 aylıkken emmeyi kestim hazır süt verme açık süt al buzluga at birer kilo çözdürüp pisir hazır sütün besin değeri yok ağlayınca diren inadını kırmasına izin verme bulamayınca mecbur kalır şuan üç yasına girecek benimki öğle uyksunuu kestiği için sütte (stemiyor bi gee yatmadan içiyor

Back