• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :(

Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?

• Haklısın

OY: 12 85,7%
  • Yanlış düşünüyorsun

OY: 1 7,1%
  • Haklısın çünkü..

OY: 1 7,1%
  • Yanlış düşünüyorsun çünkü..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14

Feyza Lucia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
5
1
1
26
Merhabalar kızlar.. ben yeni evlendim. Eşimle de 4 sene görüştük evlenmeden önce.. bAna çok iyi bakıyordu çok iyi koruyodu.. ama evlendikten sonra yavaş yavaş bu korumaları bu sevgi sanki yavaş yavaş azaldı.. beni artık hiç umursamiyor gibi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.. ama ilgilenmiyor hiç.. nasılsın bi derdin sıkıntın var mı diye hiç sormuyor.. çok uzak hep tek başına takılıyor.. sorularıma hiç cevap vermiyor muhabbet etmiyor.. dinlemiyor.. evlendiğiM şehirde hiç kimsem yok bi tek o vardı ama artık o da yok gibi.. geçen ay ailesinin yanına geldik ziyarete ve halen burdayız.. yani o geçen hafta gitti ben de pazar günü gidicem.. beni hem burda annesiyle babasıyla yalnız bıraktı hem hiç arayıp sormuyor.. hasta olduğumda bile ilgilenmiyor artık.. niye öyle davranıyorsun dediğim de de neyin kafasındasin diye kızıyor. . Kendimi çok yalnız hissediyorum.. yardimci olursaniz sevinirim. :(

Merhabalar kızlar.. ben yeni evlendim. Eşimle de 4 sene görüştük evlenmeden önce.. bAna çok iyi bakıyordu çok iyi koruyodu.. ama evlendikten sonra yavaş yavaş bu korumaları bu sevgi sanki yavaş yavaş azaldı.. beni artık hiç umursamiyor gibi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.. ama ilgilenmiyor hiç.. nasılsın bi derdin sıkıntın var mı diye hiç sormuyor.. çok uzak hep tek başına takılıyor.. sorularıma hiç cevap vermiyor muhabbet etmiyor.. dinlemiyor.. evlendiğiM şehirde hiç kimsem yok bi tek o vardı ama artık o da yok gibi.. geçen ay ailesinin yanına geldik ziyarete ve halen burdayız.. yani o geçen hafta gitti ben de pazar günü gidicem.. beni hem burda annesiyle babasıyla yalnız bıraktı hem hiç arayıp sormuyor.. hasta olduğumda bile ilgilenmiyor artık.. niye öyle davranıyorsun dediğim de de neyin kafasındasin diye kızıyor. . Kendimi çok yalnız hissediyorum.. yardimci olursaniz sevinirim. :KK43:
Severekte evlenmişsiniz neyin kafasını yaşıyor acaba. Bizde yeni evlendigimiz de ben eşimin ilgisinden bıkmıştım. Ama sizinki çok garip acaba evlendiniz artık o benim hep yanimda kalacak diye düşünüyor olabilir mi sizin eşiniz siz daha iyi bilirsiniz

Severekte evlenmişsiniz neyin kafasını yaşıyor acaba. Bizde yeni evlendigimiz de ben eşimin ilgisinden bıkmıştım. Ama sizinki çok garip acaba evlendiniz artık o benim hep yanimda kalacak diye düşünüyor olabilir mi sizin eşiniz siz daha iyi bilirsiniz
Bilmiyorum.. ama ben bütün ömrüm onun olcam diye bişey yok.. böyle devam ederse bosanirim ya.. Bu ne ben evliliğim huzursuz olmasını istemiyorum

Bilmiyorum.. ama ben bütün ömrüm onun olcam diye bişey yok.. böyle devam ederse bosanirim ya.. Bu ne ben evliliğim huzursuz olmasını istemiyorum
O ilgisiz davrandıkça siz ona olan ilginizi çoğaltın her zamankinden daha fazla ilgi gösterin. Mesela eve gittiğiniz de ona sarılın seni çok özledim sanki aylardır ayrıyız gibi şeyler söyleyin. Sürekli onu sevdiğinizi söyleyin mesela o isteyken hiç ummadığı bir anda özledim yada seni seviyorum diye mesajlar atın siz ona ilgi gösterdikçe zamanla aklı başına gelir emin olun. Hiç inat ve gururu ortaya koymayın o yapmıyorsa bende yapmam demeyin sonuçta evlilik bu basit bisey degil ve severek evlenmişsiniz 4 yılınızı vermissiniz

O ilgisiz davrandıkça siz ona olan ilginizi çoğaltın her zamankinden daha fazla ilgi gösterin. Mesela eve gittiğiniz de ona sarılın seni çok özledim sanki aylardır ayrıyız gibi şeyler söyleyin. Sürekli onu sevdiğinizi söyleyin mesela o isteyken hiç ummadığı bir anda özledim yada seni seviyorum diye mesajlar atın siz ona ilgi gösterdikçe zamanla aklı başına gelir emin olun. Hiç inat ve gururu ortaya koymayın o yapmıyorsa bende yapmam demeyin sonuçta evlilik bu basit bisey degil ve severek evlenmişsiniz 4 yılınızı vermissiniz
İlgimi çok cogalttim ama artık cevap bile vermiyor böyle mesajlarima.. bakmıyor bile.. aradığım zaman bile çok nadir açar

Çocuk neden yok. Bende 4 senelik evliyim aynen köpek gibi dolanıyordu ama şimdi tBi aşk bitti sevgi kaldı modundayız ama bu normal vıcık vıcık sevgililşktekş gibi bayar zaten kardeşim. Bu davranışı normal bence erkeklerin çocu aynı. Çocuk renktir çocuk yapın olmuyorsa tedavi. Adam akıllı konusmadınızmı sakince Bi sıkıntın varsa ven hayat arkadasının paylaşmak lazm gibi bak ben bu duyguları yasıyorum diye ona anlatmalısın.

Çocuk neden yok. Bende 4 senelik evliyim aynen köpek gibi dolanıyordu ama şimdi tBi aşk bitti sevgi kaldı modundayız ama bu normal vıcık vıcık sevgililşktekş gibi bayar zaten kardeşim. Bu davranışı normal bence erkeklerin çocu aynı. Çocuk renktir çocuk yapın olmuyorsa tedavi. Adam akıllı konusmadınızmı sakince Bi sıkıntın varsa ven hayat arkadasının paylaşmak lazm gibi bak ben bu duyguları yasıyorum diye ona anlatmalısın.
Daha 6 aylık evliyim.. çocuk için çok erken. Anlatıyorum bişey yok ben ayniyim diyor

Adam karısına karşı ilgisiz. Yok gibi. Üstüne birde "renk" olarak çocuk mu gelsin? Oturmamış evliliklerde çocuk yapılmamalı. Heleki mutsuz ise o evlilik asla.

Hatta gerekirse iş yerinde çalışan kadın ona yaklaşıp mesaj atarsa onu da işten çıkartın.
Bu derece tapın adamlara olur mu ?
Hatta ve hattaaaaa adamın yollarına gül serpin.
Çünkü erkek onlar , koca , nadide bir parça ...

Yakın şeyler yaşayan bir insan olarak diyorum ki bir ömür böyle geçmez. Sabredemem ömür boyu deyip korkuttum birkaç kere. Düzeldi. Sonra yine eskiye döndü. Değişir diye bekleme.

Hatta gerekirse iş yerinde çalışan kadın ona yaklaşıp mesaj atarsa onu da işten çıkartın.
Bu derece tapın adamlara olur mu ?
Hatta ve hattaaaaa adamın yollarına gül serpin.
Çünkü erkek onlar , koca , nadide bir parça ...
insan eşine yapabilir bence güzel davranınca belki degişir her yolu denemekte fayda var evlilik bu boru degil.

insan eşine yapabilir bence güzel davranınca belki degişir her yolu denemekte fayda var evlilik bu boru degil.
Evlilik önemli bir kurum haklısınız boru değil.
Ama sadece kadının yapması gerekenlerin olduğu bir yuva değil. Üzülerek söylüyorum ki bu kadar totosu evereste ulaşan beyler , eşlerine karınca muamelesi yapıyor.
Dikkat edin bence:) siz de bir kadınsınız , boru değilsiniz.

Back