• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :(

Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?

• Haklısın

OY: 12 85,7%
  • Yanlış düşünüyorsun

OY: 1 7,1%
  • Haklısın çünkü..

OY: 1 7,1%
  • Yanlış düşünüyorsun çünkü..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
Adam karısına karşı ilgisiz. Yok gibi. Üstüne birde "renk" olarak çocuk mu gelsin? Oturmamış evliliklerde çocuk yapılmamalı. Heleki mutsuz ise o evlilik asla.
Haklısın tatlım yeni evliyim demiş bende 4 yılı gördüm 4 yıllık evli sandımdı haklısın çocuk yapılmaz yeni ise

Evlilik önemli bir kurum haklısınız boru değil.
Ama sadece kadının yapması gerekenlerin olduğu bir yuva değil. Üzülerek söylüyorum ki bu kadar totosu evereste ulaşan beyler , eşlerine karınca muamelesi yapıyor.
Dikkat edin bence:) siz de bir kadınsınız , boru değilsiniz.
Haklısın da canım yeni evli hemen aahhh olmuyor deyip baba evine mi gitsin Bi denesin ne olurki 4 yıllık ilişkileri olmuş yabancı degil ya kocası. Valla Bi arkadasım hediye ala ala almayı ögretti birazda bizim tahammülsüzlüğümüz biraz sabır dene aynı ise yol ver gitsin tabiki. Boru degiliz yani boru olcak biri varsa onlar :)) amaa rest çekenin kazandığını henüz görmedim. Azcık huya gitmek lazm.

Cinsellikte aradığını bulamamış olabilir mi?

Sebeplerini iyice sorgulayın. Sizden kaynaklı bir sebep olabilir mi? Kendi başına mutlu olamayan, aşırı ilgiye muhtaç ve mental acıdan partnerin sömüren bir insansanız bu sonuçlar çok normal.
Yoksa değilseniz hayat şartlarınız değişmiş, stres ve evliliğe alışma sürecinin zorlu geçiyor olabilir. Benim gözlemim evliliğin ilk aylarında kadın 6 ay 1 yil arası erkekler bir adaptasyon sorunu yaşıyor. Fazla naz aşık uyandırır hesabı bıktırmamak lazım. Eşinize ilgi göstermem için bile sık boğaz etmeyin. ilgilenmiyorsa birakin napiyosa yapsin. Kendiniz mutlu olun, ona muhtac zayif bir kadin gibi durursaniz hep sizin icin fazlaca fedakarlik yaptigini surekli duygusal manada yukunuzu cektigini dusunup bikkinlik yasiyor olabilir.
Ben evlilikte güzel kaliteli vakit geçirmekten yanayım. Dersen olmak, kol kanat germek güzel bir şey ama sürekli zayıf, mutsuz birine kol kanat germek, mental olarak sürekli ona yetmeye çalışmak kadın için de erkek için de yıpratıcı olur. Tavsiyem evlilik odaklı yaşamayın önce kendiniz kendinizi mutlu etmeye çabalayın.

Ya lutfen yanliş anlamayin ama fazla mi nazlandiniz.
Hani beni korusun, hep ilgilensin vs.
Sanki adam boğulmuş da, sizin de kendi başiniza yaşayabildiginizi görmek istiyor gibi.Muhtaç bir cocuk gibi hep somüruyor olabilir misiniz esinizi?
Çok mu dünyanizin merkezi konumuna aldiniz? Kendiniz cikip gezebilirsiniz. Ya da orda kalmak istemiyorsaniz eşinizle dönebilirdiniz. Sanki çok pasifsiniz gibi bi algı oluştu bende

Önce kendinize değer vermekle başlayabilirsiniz. Hayat eşiniz evet, ama paylaşımdan bir haber hep bana bana zihniyetindeki bir adama dur demek lazım.
2nizde çalışıyorsunuz. Eve geldiğinizde duş alın, yemek, kahve vs den sonra kişisel bakımızla uğraşın. Maksat uğraşınız olsun. Eşinize sarmayın. Maskeler yapın, cilt bakımınızı yapın kendinizle uğraşın.
Alın elinize bir kitap, geçin bir odaya,oturun okuyun.
Kulaklıkla sevdiğiniz müzikleri dinleyin, film açıp izleyin.
Allah Allah ne oluyor bu kadına? dedirttiniz mi bitti. İlgi, alaka karşılıklı olur. Tek taraflı olmaz, sömürülürsünüz. Uzlaşmak istemesini sağlamak gerek bazen. İstemeyenin de genelde sonu iyi bitmiyor hatta ağzınızla kuş tutsanız bile..

Back