Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusup seni germesinden bence bin kat iyidir. Benimki de benim butun cirkin gozum kapali agzimin falan kaydigi fotolari facebookta paylasiyo hic bisey demiyorum ama yarin obur obur gun cocugumun milyon tane resmini koyacak olmasina simdiden uyuz oluyorummerhaba arkadaşlar Kayınvalideniz sürekli size geldiğinde WiFi var diye elinden telefonu düşürmeyip hiç yerinden kalkmasa ne yaparsınız bu duruma biraz canım sıkılmıyor değil
Torununu sevip resmini olan koymak istemesi neden sizi uyuz etti ki anlayamadimBenimki de benim butun
Konusup seni germesinden bence bin kat iyidir. Benimki de benim butun cirkin gozum kapali agzimin falan kaydigi fotolari facebookta paylasiyo hic bisey demiyorum ama yarin obur obur gun cocugumun milyon tane resmini koyacak olmasina simdiden uyuz oluyorum
Ben özelin bu kadar paylaşılmasını çok destekleyen biri degilim acikcasi. Sevilmesine asla karsi degilim. Hatta en cok istedigim sey sevgiyle buyuyen bir bebek. Ben sadece kendisinin öçüsüz sosyal medya kullanimindan rahatsizim bir iki tane foto paylasilir ama her anin paylasilnasini dogru bulmuyorum. Yukledigi benim fotolari gorseydiniz anlardinizTorununu sevip resmini olan koymak istemesi neden sizi uyuz etti ki anlayamadim
O zaman konuşun sürekli paylaşmasının iyi olmadığını falan söyleyin nazar değer bebeğe falan diyin belki o korkuyla vazgeçer ama şimdi anladım sizi o heran paylaşan kişi çok zor insan onun yanında rahat hareket dahi edemez ne çekecek diye benimde başımda kv değilde öyle görümce var her an paylaşacak gibi