- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
-
- Konu Sahibi EcinniliBarones
ahanda benım derdım su oluyor...acaba uyarı alan arkadasların halıyetı ruhıyesı ne olıyırrrr...acep...selda ve böcük ve dıgerlerı hemen derman olun bakem...
bacım kişilere ayrı uyarı verilmedi burası dertleşme bölü olduğundan bzide sohbete ,lüzümlu lüzümsuz herşeyi paylaştık .. sadece gereksiz yerleri temizledi kuzum sağolsun..
pırıl pırıl topik bıraktı bize sadece topiği gereksiz mesajlarla doldurmamamızı bir dert anlatıp ayrıca dermanı olmamız için ikaz edildi haklu olarak ..anatabüldümmü..
laa bana bakınn hele amma kroyum meltem loo genede güzelmiyümmm :)))))))
ben anladım galba şimdi biz burda dertleşicez demi?heh o zaman başlıyom derdimi anlatmaya;şimdi benim okul bitti alttan dersim kaldı 3gün sora işletme sınavım var ama ben daha ikikere ikiyi bile topliyamiremsenağlamaneyse şimdi ben zati gerüzekalıyım bide üstüne anam telefondan kocam yanımdan ders çalış diye bağrıyorlar bu durumda ben ders çalışırsam 3gün sizlerden ayrı olucamsenağlamaderdime çare bulun laa
ahanda bir dert yaşasın delikafadulden
şincik sen napçan biliyonmu sabahınan erken kalkçan 2 kere 2 = 4
aha bunu sabahtan akşamaa kaa ezberlicen.yarın sen bunu ezberle ben saa diğerlerinide öğretirim sıraylan :1closedeyes:
hadi bakalım hadi canım hadi gözüm get dersini ezber et hadi gülüm
ben anladım galba şimdi biz burda dertleşicez demi?heh o zaman başlıyom derdimi anlatmaya;şimdi benim okul bitti alttan dersim kaldı 3gün sora işletme sınavım var ama ben daha ikikere ikiyi bile topliyamiremsenağlamaneyse şimdi ben zati gerüzekalıyım bide üstüne anam telefondan kocam yanımdan ders çalış diye bağrıyorlar bu durumda ben ders çalışırsam 3gün sizlerden ayrı olucamsenağlamaderdime çare bulun laa
neen üzerimize afiyetmiş biz şimdik senin hastalığını napalım afiyetlen yiyelimmmi yane:1closedeyes:amaaannn niye böyle mahsun bırakmışınız inciri, terkedip gitmişiniz hepiniz:sm_confused:
kınadım bakın şimdik hepinizi
ahanda benim derdim hadi çare bulun gari;
şimdi ben üzerine afiyet hastayım, bu yüzden burnum da tıkalı
ama burun damlamı evde unutmuşum, açılmıyor, ağzımdan nefes alıyorum
o zaman da dudaklarım çatlıyor, habire kabukları koparasım geliyor
bu sefer de yara oluyor acıyor
krem de süremiyorum onu da yiyesim geliyor. :icecream:
hadiinn bakalım derdime bir çare kaydirigubbakcemile3
neen üzerimize afiyetmiş biz şimdik senin hastalığını napalım afiyetlen yiyelimmmi yane:1closedeyes:
şimcik o dudaklarını yi garicokacimcoook
bende yiyom acayip tok tutuyo haftada 2 kilo verirsin allamasengözlerimebaksanab
hem hastalığın geçince bişeyin kalmaz korkma ha
yok lann benim dudakların kalorisi fazla
madem seninki haftada 2 kilo verdiriyomu getir de seninkini yiyim gari:roflol:
yok herkes kendi şeyisini yesin:1closedeyes:
şimcik benim bi sorun var biri baa anlatsın.
şimcik doğalgaz malum çok pahalı
ben diyomki bizimde doğal gazımız var .yiyos içios katı sıvı ve GAZ olaraktan dışarı atıos bunları vicuttan..
e biz bu gazı biriktirsek evlerde dolum noktaları olsa doldursak biz bu doğalgazdan faydalanamazmıyıkCADIARZU
çok aklıma takılıyo ha hayat pahalı gaz bedava
yok herkes kendi şeyisini yesin:1closedeyes:
şimcik benim bi sorun var biri baa anlatsın.
şimcik doğalgaz malum çok pahalı
ben diyomki bizimde doğal gazımız var .yiyos içios katı sıvı ve GAZ olaraktan dışarı atıos bunları vicuttan..
e biz bu gazı biriktirsek evlerde dolum noktaları olsa doldursak biz bu doğalgazdan faydalanamazmıyıkCADIARZU
çok aklıma takılıyo ha hayat pahalı gaz bedava