slm kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum.. gelişmeler var ama olumlu değil.. babam hala inat ediyor hayır dıyorr bu cumartesi karsı taraf da gelıcez istemeye diyo:S babam ıkna olmuyo bı turlu dun kahvaltıda annmkonuyu actı babam gulerek yok dıyoo anlamadım dalga mı gecıyoo yoksa nazmı yapıyorr... erkk arkadasımda nolursa olsun yeter artık gelcez bız dıyoo canım yaa yuzugumu bıle almıss herseyı hazırlamısbende dun gece babama uzuncaa bıseyler yazdım mektup gıbı kapının gırısıne koydum sabh almıs gıtmıs annme sordum annmn haberı yoktu o gormems.. konustum care olmadı bı de bunu denedım hem yuzune soyleyemedıklerımı yazıyla daha kolay anlatabıldımm.. inşş işe yarar hakkımızda hayırlısı olsunn inşşş hepimizin gonlune gore olurrr herseyy..
inşallah yazdıkların ıse yaramıstır okuyunca etkılenır ve yumusar. bırak gelsınler c.tesı konsuarak ıkna ederler belkı. karsı taraf bı buyugunu falan getırsın babanla konusur ıkna etmek ıcın. sende babaannen varsa onla falan konus baban kımı dınler buyuklerden ona anlat derdını oda konussun bı babanla.slm kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum.. gelişmeler var ama olumlu değil.. babam hala inat ediyor hayır dıyorr bu cumartesi karsı taraf da gelıcez istemeye diyo:S babam ıkna olmuyo bı turlu dun kahvaltıda annmkonuyu actı babam gulerek yok dıyoo anlamadım dalga mı gecıyoo yoksa nazmı yapıyorr... erkk arkadasımda nolursa olsun yeter artık gelcez bız dıyoo canım yaa yuzugumu bıle almıss herseyı hazırlamısbende dun gece babama uzuncaa bıseyler yazdım mektup gıbı kapının gırısıne koydum sabh almıs gıtmıs annme sordum annmn haberı yoktu o gormems.. konustum care olmadı bı de bunu denedım hem yuzune soyleyemedıklerımı yazıyla daha kolay anlatabıldımm.. inşş işe yarar hakkımızda hayırlısı olsunn inşşş hepimizin gonlune gore olurrr herseyy..
amin canım inş önce hayırlısı.diğer sayfaları okumadım ama neden vermiyoki,erkek arkadaşının bi saygısızlığını falanmı gördü?sorun ne
ahh canım ya ınsallah konusman ıse yarar babana acık acık soyle herseyı, sadece tanısacaksınız neden boyle hemen kestırıp atıyorsun dersın. ya benım babam bunu yapmadı sen kımı seversen ben olur derım evlenecek olan sensın dedı, kuzenlerım dayı falan sevdıklerıyle evlenememıs vermemısler sımıdde 40kusur oldular evlenmıyolar. babamda onları ornek gosterdı sevdıklerıne vermedıler hepsı evlenmeye kapattı kendılerını dedı. tek sorun alkol ıste, bıde gıdıp gelme falan benı cok gerıyor nedense. aksam konus sende ınsallah hallolur canım ya. babanı ezıp gıtmek olmaz ama bazı babalar baska yol bırakmıyor kızlarına cok uzucu ya.
yok canm neden vermediğini inan bizde bilmiyoruzz soylemyor..güya evlenmemi istemıyormus babamm :s
cok haklısın bu donemlerde cok stres yasanıyor ve tartısmalar oluyor kırmadan ıkı tarafıda atlatmak lazım. kızlar daha cok gerılıyor bunu ıkı tarafında anlaması lazım. stresten uyuyamaz oldum ya kımsenın anladıgı yokkızlar babama ilk tanışmaya geleceklerini söylediğimde
kalbi sıkıştı acile kaldırdık inatlaşmalarına bakmayın kaldıramıyorlar pat diye alışamıyorlar işte
herkes mutlaka sıkıntılar yaşıyo aşmaya bakın çaba gösterin ama ne olursa olsun ailenizin kalbini kırmayın aslında iki tarafıda kırmayında...
bu dönemde çok yıpranıyoruz maalesef kızlar ama olumsuz düşünmeyin hepimizin karşılaştığı şeyler bunlar
kızlar cumartesi gelmediler.. cunku babam yanlarına çıkmam dedi.. annem de gelmesınler o zaman dedi.. yine iptal oldu.. yaza kadar konu acılmayacak dendi.. ama bu gidişle olmuyacak galiba erkk arkadaşımla da aramıza mesafe girdi resmen..bana kaçalım dedı ben yok dedım.. zaten sehır dısında oldugundan yuz yuze gorusme ımkanımız yok..telefonda da konusmuyoruz hıc o kendı kabuguna cekildi ben de.. kimseye derdimi anlatamıyorum.. neyapacağımı da bilmiyorum.. babamla da konusmuyoruz..ne yapayım ben kızlar artık gercekten dayanamıyorum..
kaçalım mıyok artık. çocuk musunuz siz
sabretmekten başka çareniz yok. hayırlısı ise olur.
yüzyüze görüşmeye çalışın. bir müddet bu konuyu rafa kaldırın.:92:
hımm sağol cocuk değiliz..! bizde farkındayız herseyın..! yine de ilgilendiğin için teşk.
benzer bir durum benimde başımda.benzer şeyleri yaşayan birisi olarak rahatlıkla diyebilirim ki kaçınn!
kızlar cumartesi gelmediler.. cunku babam yanlarına çıkmam dedi.. annem de gelmesınler o zaman dedi.. yine iptal oldu.. yaza kadar konu acılmayacak dendi.. ama bu gidişle olmuyacak galiba erkk arkadaşımla da aramıza mesafe girdi resmen..bana kaçalım dedı ben yok dedım.. zaten sehır dısında oldugundan yuz yuze gorusme ımkanımız yok..telefonda da konusmuyoruz hıc o kendı kabuguna cekildi ben de.. kimseye derdimi anlatamıyorum.. neyapacağımı da bilmiyorum.. babamla da konusmuyoruz..ne yapayım ben kızlar artık gercekten dayanamıyorum..
Eee arkadaşlar napıyoruz kaçıyomuyuz bekliyomuyuz
Benim babamda ikna olmuyo, olacak gibi de değil, sabır Allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?