canım Allah sabır versin bir kere başıma geldi bilirim.. ne bir mazeret öne sürerler ne vermeye yanaşırlar biz de garibim arada kalırız ne tarafı toparlayayım die :96: bizimkiler 6 ayda pes ettiler şimdi balım gülüm oldular inanamazsın(annem beni kıskanıyor tabi de nişan oldu ya umrum değil) peki ne yapmalısın sen sevgilinden de onlardan da vazgeçmeyeceğini söyle bence... sonuçta segilim de sevgilim dersen aileni kışkırtırsın iyi peki vazgeçtim de diyecek halin yok tabi de sabır canım sabır (hiç kolay değil farkındayım ama)
kiz vermek gercekten zordur, ben ailenin tek kiziyim ve babamdan ayni tepkileri gordum ama sonunda tamam dedi babam.
babalarda korku oluyor bu cocuk kizima bakabilicekmi, sahiplenicekmi, siddet gostericekmi vs vs vs
tek tavsiyem sabirli olmak,
babanla guzelcene otur ve sole, simdiye kadar aileni uzicek yada utandiricak bise yapmadigini ve evlenme konusunda sana guvensin vs vs vs
sanırım herkesin zor oluyor. benim ailem hiç istemedi hatta babam ayrıl işini değiştir bile dedi ama şimdi sözlüyüz ve 1 ay sonra nişanımız olacak hayırlısıyla. sadece sabır ve ailenle hiç inatlaşma onlara ne kadar mutlu olduğunu ve erkek arkadaşının doğru insan olduğunu anlat. bir yerden sonra mutlaka ikna olacak baban. sen hep umutlu ol canım. gerçekten çok zor ama inan geçiyor ve yarın dönüp baktığında way be amma zor oldu ama değdi diyeceksin. inan buna:)
inşallah ıkna olur baban canım ya, benım cok sukur oyle bır derdım yok ınsallah tanıstıktan sonrada olmaz.Aynı konudan dertli bende varım arkadaşım2 yıldır devam eden çok güzel giden bi ilişkim var, okulumda bitti artık zamanı geldi işi ciddiyete dökmenin.. Bir yıldır annem babam biliyorlar, babam olmaz dedi kestirdi attı çok istiyorsan çek git dedi Annemi tanıştırdım oda pek istemiyo ama ısrarlarıma dayanamıyo artık. Ama babam umursamaz davranıyo hiç öyle bişey yokmuş gibi Karşı taraf haber bekliyor tanışmak için arada kaldım. Ben de evin en küçüğüm, en iyi şartlar olsun istiyorlar (Tanıdıkları bildikleri kendi memleketlileri, maddi olarak iyi durumda vs) ama ikimizinde mesleği var kendimize güveniyoruz sıkıntı yaşamayacağımıza inanıyoruz ayrıca ikimizde karadenizliyiz Abim ve ablalarımı araya sokmaya çalışıyorum onlarda babamdan çekindikleri için karışmıyorlar. Tek başıma uğraşıyorum işte, annem bugün tekrar söyleyecek babama bakalım ne olacak..
Allah yardımcımız olsun, Allah sabır versin herkese...
inşallah ıkna olur baban canım ya, benım cok sukur oyle bır derdım yok ınsallah tanıstıktan sonrada olmaz.
ahh canım ya ınsallah konusman ıse yarar babana acık acık soyle herseyı, sadece tanısacaksınız neden boyle hemen kestırıp atıyorsun dersın. ya benım babam bunu yapmadı sen kımı seversen ben olur derım evlenecek olan sensın dedı, kuzenlerım dayı falan sevdıklerıyle evlenememıs vermemısler sımıdde 40kusur oldular evlenmıyolar. babamda onları ornek gosterdı sevdıklerıne vermedıler hepsı evlenmeye kapattı kendılerını dedı. tek sorun alkol ıste, bıde gıdıp gelme falan benı cok gerıyor nedense. aksam konus sende ınsallah hallolur canım ya. babanı ezıp gıtmek olmaz ama bazı babalar baska yol bırakmıyor kızlarına cok uzucu ya.Olmuyor, yine resti çekti, ben vermiyorum illa gidecekse beni dinlemeyip naparsa yapsın hiç karışmam babası yok bilsin diyormuşBi tanışma olsa karşı çıkacağı bişey olmadığını görecek, böyle sert çıkmasını gerektirecek hiçbişey yok, inat etti bi kere geri adım atmıyo, nasıl yumuşayacak bilemiyorum. Ben bi konuşmayı denicem akşama artık, umarım dinler..
Bizde atlatırız güzel güzel olur herşey inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?