öncelikle bu forumda ki bayanların birbiryle dayanışması çok hoşuma gittiğinden bende derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Arkadaşlar, benim 3 yıllık bir ilşkim var.yaşım 24 ciddiyiz ve evlenmeyi istiyoruz.. 1 yıldır babamı ikna etmeye çalışıyoruz.önceleri okul falan engeldı onlar da bitti babam hala bahaneler uyduruyoo ve hayır diyor. 2 defa istemeye geldiler ve bu hafta yıne gelmeyı ıstyorlar.babam bir türlü ikna olmuyor. aslında aileler onceden tanışıyor ve çok samimi iken şimdi düşman oldular. babamı nasıl ikna edebilirm arkadaşlar tecrubesı olanlar yardım etsın lutfen.. annmde aıle buyuklerıde ıkna edemıyor.. ben de konustum bana da hayr dıyor eger benı dınlemeyıp gıdeceksen çek git diyor
( ben napıyım cok arada kaldım zaten erkk arkadasımla da bukonu yuzunden çok sorun yaşıyoruz. ve bu gelişleri son olcak bir daha onun ailesi de gtmeyız dıyor haklı olarak
babam yok dıyo bu sefer erkk arkadasım ailesiyle benım aramda kalcak cok sorunlar yasıyorz aslında onunaılesı benı cok sevıyor ve ıstıyor ama onlarında bır gururu var sonucta cunku babam 2.nci gelişlerinde resmen kovdu evden
( birde şehir dsındalar zaten sureklı gel gıt olamıyoo ben nasıl babamı ıkna edıcem kızlar ne yapayım lutfenyardım edınn... hepinize teşekkurler şimdiden..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleyen: Moderatör: