• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR DERDİM VAR AMA DERT Mİ BİLMİYORUM :(

papatyasevenmavi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
106
66
13
25
HİÇ NEDENSİZ YERE İÇİMDE SIKINTILAR OLUYOR. TAMAMİYLE NEDEN BİLMİYORUMÇ YA AYNI GÜN YA DA ERTESİ GÜN MUHAKKAK İÇİMDEKİ SIKINTININ NEDENİ BELLİ OLUYOR. ÜSTELİK TEK Bİ NEDENLE DE KALMIYOR . ARDI ARKASI KESİLMİYOR SORUNLARIN :/

Bende de oluyor yani su sekilde biriyle bi sorun olacaksa olmadan once mutlaka hep aklima o kisi takiliyor cok rahatsiz edici bi durum bu

işten fırsat bulduğum an gitmem lazım . çünkü hem çalışıyorum hem okuyorum. sürekli bu durum oluyo kendimi ne işe verebiliyorum. ne de sınavlarıma

Aslında kafan meşgulken bazı şeyleri hiç düşünmemen lazım ama..yani belki problemlerin seni bu noktaya getirmiş orasını bilemem ama anlattıkların biraz depresyon gibi, ya da belki ileri derecede kuruntu falan ama ne olursa olsun bir doktora görün tabi. Fırsat bulmayı bekleme çalışıyorsan da izin al git mutlaka.
işten fırsat bulduğum an gitmem lazım . çünkü hem çalışıyorum hem okuyorum. sürekli bu durum oluyo kendimi ne işe verebiliyorum. ne de sınavlarıma

HİÇ NEDENSİZ YERE İÇİMDE SIKINTILAR OLUYOR. TAMAMİYLE NEDEN BİLMİYORUMÇ YA AYNI GÜN YA DA ERTESİ GÜN MUHAKKAK İÇİMDEKİ SIKINTININ NEDENİ BELLİ OLUYOR. ÜSTELİK TEK Bİ NEDENLE DE KALMIYOR . ARDI ARKASI KESİLMİYOR SORUNLARIN :/
Hep negatif olarak kötüyü çekiyor olabilir misiniz. Ben bunun gerçekten böyle olduğunu düşünüyorum. Dipsiz bir kuyu gibi çünkü düştükçe düşüyor insan içine. Hep olumsuz düşünüp o negatif duyguyu içinde besleyip büyütüp etrafına da o negatifligi yayarak en sonunda kafada bir kara bulutla gezerken bulur insan bazen kendini.

seninbderdin dertmidir benim derdim yaninda guzel arkadasim kotu dusunup kotulugu cagirma uzerine icini ferah tut etrafina bak nekadar guzellikler var simdiye kadar farkedemedigin yada aynaya bak herseyin tamam hasta degilsin haline sukret besmele cek ve derin nefes al hersey daha guzel olucaktir yeterki guzel olmasini dile

Hep negatif olarak kötüyü çekiyor olabilir misiniz. Ben bunun gerçekten böyle olduğunu düşünüyorum. Dipsiz bir kuyu gibi çünkü düştükçe düşüyor insan içine. Hep olumsuz düşünüp o negatif duyguyu içinde besleyip büyütüp etrafına da o negatifligi yayarak en sonunda kafada bir kara bulutla gezerken bulur insan bazen kendini.

Back