Bir Derdim Var a Mesaj sınırı

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.951
598
arkadaşlar bir derdim var adlı bölüme mesaj sınırı getirir misiniz
her üye olan kendini oraya atıyor​

Bu mantıkla geyik konuları da tümden kapatılmalı o zaman.Yanlış mı düşünüyorum ?:2:

geyikle ne alaka adı üstünde geyik
bir derdim vara insanlar ciddiye alıp yorum yazıyor

valla bende bugünden sonra size tamamen katılıyorum.. millet orda derdine derman arıyo, bazıları yorum yapıcam diye ne dediğini bilmiyo, resmen konuyu açanı aşağılıyolar.. yok fake yok bilmem ne.. herkesin kolay giriceği bi yer olmamalı bencede.. ama sanıyorum ki bu imkansız, çünkü millet aşağılamayı seviyo bu yüzden pek destekçimiz olmicak .. ve geyikle aynı şey değil o mantığı da kuramadım ..

Sanmıyorum böyle bişey yapcaklarını. Bende Mesaj sayısını doldurmak için saçma sapan yorumlar yapanlara gıcık oluyorum. Hatta böyle bi konu var onuda sevmiyorum önemli olan mesaj sayısını doldurmak değil mantıklı yorumlardır.:6:

sınır olurmu bilmiyorum ama orasınıda prolulara özel yapabilirler belki.
çok mu ayrımcılık yapılmış olur:26:

Sizin istediğiniz ilk mesajında gelip ortalığı karıştıran üyeleri önlemek için sanırım

bence bir derdim varda mesaj siniri olabilir mesela 1000 den fazla mesaji olanlar yorum yapsin...:26:

bence bu mesaj sayısıylada alakalı olmamalı çünkü aşağılamak için 1000 mesaj yapmaya çalışanlarda olucaktır.. bence yorum beğenileri 300 - 500 olanlar yazabilirler.. en azından derdi olanlara sağlıklı yorumlar yapılır..

çok mu düşündünüz:37: :37: cnmm bence böyle gayet her kasada çürük elma vardır senin düşünce tarzına uymuyor diye birkaç çatlak ses için niye milletin canını sıkıyorsunuz dünyada dertsiz insan mı var yorum yapmak için buna yorum yazacağımda msj ım azalacak değer mi acaba diye mi düşeneceksiniz....

o çatlak sesler evet konu sahiblerinin canını sıkabilir morali zaten bozukken bozabilir ama anlık olarak olur bu sonuçta çoğunluğun dediğiyle rahatlar içini döker site ye kim bilir kaç kişi sırf yazıp faklı düşüncelerede ihtiyacı olduğu için üye oluyor

bence böyle bir konu açılması tuhaff:ssz::ssz:

İnsanlar Zaten Gerçek Hayatlarında Eşine Dostuna Anlatamadıkları Dertlerini Neredeyse Buraya Yazıp Rahatlıyorlar..
Çoğu Kişiye Yazmak, Konuşmaktan Daha Basit Gelir..
Sınır Gelirse, Ne Anlamı Kaldı Bir Derdim Var Bölümünün ? :ssz:

Hanımlar,
bu bir öneridir sonuçta, konuyu açan arkadaşımız iyi niyetle bir öneride bulunmuş, sonuçta o bölüme konu açan bazı üyeler malesef çakma konu açıyor veya mesaj yazanlardan bazıları dikkat çekme çabasına giriyor.

Belki ara sıra çıkıyor böyle kişiler ama bu gerçeğide yok saymak olmaz. Öneri Adminlerimiz tarafından değerlendirilir, sitenin teknik alt yapısının elverdiği ölçüde yapılabilecek birşey varsa yapıyorlar zaten.

bir uyenin derdi varsa onu anlatmak icin mesaj sınırını asmayımı bekleyecek sanmam bakar acamıyorsa cıkar gider neticede buraya sırf fikir almak icin uye olan insanlarda var..bazen sahte konular oluyor bazen dalga gecmek icin acıyor o insanın kendi kisiligiyle alakalı bir durum yapacak birsey yok ha burda cevap verip yardımcı olmaya calısan insanlarda bosa ugrasmıs oluyor ama okdrda onemli degil neticede kimse burda birinin derdini kendi derdiymis gibi kabullenipde kendini paralamıyor care bulacak diye bakarsın sahte cıkarsın konudan daha ne olabilirki

bir derdim var bölümünde abartılı ya da uydurulmuş olduğunu düşündüğüm bir konuya rastlamadım ben. :27:

Açıkcasını söylemek gerekirse ben bu siteyi bir derdim var bölümü sayesinde tanıdım ve en çok da hayatın içinden kısmı için bu siteye giriyorum.Yoksa diğer türlü saç baş makyaj derdi olan heryerden kendine fikir edinir.
Ama burayı özel ve etkili kılan insanın bir derdi olduğunda ona bir bakış açısı bulmak, bir fikir edinmek.
O yüzden o kısmı sınırlarsanız bence site çok kan kaybeder

valla bende bugünden sonra size tamamen katılıyorum.. millet orda derdine derman arıyo, bazıları yorum yapıcam diye ne dediğini bilmiyo, resmen konuyu açanı aşağılıyolar.. yok fake yok bilmem ne.. herkesin kolay giriceği bi yer olmamalı bencede.. ama sanıyorum ki bu imkansız, çünkü millet aşağılamayı seviyo bu yüzden pek destekçimiz olmicak .. ve geyikle aynı şey değil o mantığı da kuramadım ..

Ben de geyikle arasında bağ kuramamanızı anlamadım.:1::1:Sonuçta siz bir derdim var bölümünde açılan bazı konuların gereksiz,saçma olduğunu söylüyorsunuz.Bu tamam.Geyik konularına bakalım bir de .Siz de diyorsunuz adı üstünde geyik,yani öyle havadan sudan muhabbet.%99'u da boş konular.Ben bu mantıkla baktığım için anlam veremiyorum dediklerinize.:34:

Hanımlar,
bu bir öneridir sonuçta, konuyu açan arkadaşımız iyi niyetle bir öneride bulunmuş, sonuçta o bölüme konu açan bazı üyeler malesef çakma konu açıyor veya mesaj yazanlardan bazıları dikkat çekme çabasına giriyor.

Belki ara sıra çıkıyor böyle kişiler ama bu gerçeğide yok saymak olmaz. Öneri Adminlerimiz tarafından değerlendirilir, sitenin teknik alt yapısının elverdiği ölçüde yapılabilecek birşey varsa yapıyorlar zaten.

teşekkür ederim

bu arada ben cevabımı aldım ablacım konumu kapatabilirmisin. teşekkürler tekrar iyi günler

Back