Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden vardınız konuşmadığım ya da sesini duymadığım kanısına ?? Algıda seçicilik diye bir kavram var değil mi sanırım burada devreye giriyor.Sizin için mükemmel olan benim için hiçbirşey ifade etmiyor olabilir.Düşüncemiz sorulmuş ben de kendi fikrimi belirttim.Neden agresif.Dediklerini yapmadiginiz icin mi? Evet oyleyse haklisiniz.Cunku o da hakli..
Onla konusmadiginiz, sesini duymadiginiz bariz belli.Keske her kadin onun gibi olsa. Tanimadiginiz,yuzyuze gelmediginiz kisi hakkinda bu kadar genis konusmayin lutfen.
Sana İlhan'ın deneyimleriyle yerinde saymada başarılar dilerim.Dipnot:Artık deneyimleri onu ne kadar ileri götürdüyse seni de o derece götürür.okumuş ve iyi anlamış olanınız bana yardım edebilir mi?
denilmis.
Iste bu algida secicilik
Anlasilan o kI, dediklerini yapmadiniz,o da sizi birakti.Ondan bu ' agresif' liginiz.Sana İlhan'ın deneyimleriyle yerinde saymada başarılar dilerim.Dipnot:Artık deneyimleri onu ne kadar ileri götürdüyse seni de o derece götürür.
Sözün bittiği yerdeyim :)) Sen kaybetmemek için strateji yapmaya devam et :)) Bu arada kişisel gelişimede yönelmelisin.Anlasilan o kI, dediklerini yapmadiniz,o da sizi birakti.Ondan bu ' agresif' liginiz.
Uzuldum adiniza acikcasi. Cok buyuk bi kayip olmus.
Neyse bilmukabele
Bencede 'sozun bittigi yerdesiniz'Sözün bittiği yerdeyim :)) Sen kaybetmemek için strateji yapmaya devam et :)) Bu arada kişisel gelişimede yönelmelisin.