• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim vaaar?

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
26
Kızlar, İlhan uçkan kitapları okumuş ve iyi anlamış olanınız bana yardım edebilir mi? Acayip önemli bir konu?

''size arkadas kalalım diyen bi erkege anında yok canım daha neler diyereek tepkinizi gösterin.hemen yanından uzaklasın
ama bunu yaptıgınızda dikkatlı olun aynı zamanda geri gelmesi için de iyi bir hamledir.

yine aklınızda olsun tek sansı var yoksa tam anlamıyla zaman kaybı...
...

İlhan uckan

Korkunç derece de antipatik, agresif, geçmişine, evliliğe ve erkeklere dair derin travma izleri taşıyan ve bunu
her fırsatta sözlü ve yazılı olarak dile getiren ve felaket zevksiz giyinip makyaj yapan kadın. En kötüsü ise bu şartlarla anne olmuş olması,kız çocuk annesi.Bu kadını bir kez görüp üç satır okuyup bir cümle dinlediği halde ondan kendi aşk hayatıyla ilgili yardım bekleyenler var ise çaresizliklerini hayal bile edemiyorum. Allah kurtarsın...

Neden agresif.Dediklerini yapmadiginiz icin mi? Evet oyleyse haklisiniz.Cunku o da hakli..
Onla konusmadiginiz, sesini duymadiginiz bariz belli.Keske her kadin onun gibi olsa. Tanimadiginiz,yuzyuze gelmediginiz kisi hakkinda bu kadar genis konusmayin lutfen.

Neden agresif.Dediklerini yapmadiginiz icin mi? Evet oyleyse haklisiniz.Cunku o da hakli..
Onla konusmadiginiz, sesini duymadiginiz bariz belli.Keske her kadin onun gibi olsa. Tanimadiginiz,yuzyuze gelmediginiz kisi hakkinda bu kadar genis konusmayin lutfen.
Nerden vardınız konuşmadığım ya da sesini duymadığım kanısına ?? Algıda seçicilik diye bir kavram var değil mi sanırım burada devreye giriyor.Sizin için mükemmel olan benim için hiçbirşey ifade etmiyor olabilir.Düşüncemiz sorulmuş ben de kendi fikrimi belirttim.

okumuş ve iyi anlamış olanınız bana yardım edebilir mi?

denilmis.
Iste bu algida secicilik

okumuş ve iyi anlamış olanınız bana yardım edebilir mi?

denilmis.
Iste bu algida secicilik
Sana İlhan'ın deneyimleriyle yerinde saymada başarılar dilerim.Dipnot:Artık deneyimleri onu ne kadar ileri götürdüyse seni de o derece götürür.

harıka akılcı sempatik yaklasımı ile kadının kendindeki gücü bulmasını saglayan tatlış kadın kendisi ... cok severim:KK68:

Sana İlhan'ın deneyimleriyle yerinde saymada başarılar dilerim.Dipnot:Artık deneyimleri onu ne kadar ileri götürdüyse seni de o derece götürür.
Anlasilan o kI, dediklerini yapmadiniz,o da sizi birakti.Ondan bu ' agresif' liginiz.
Uzuldum adiniza acikcasi. Cok buyuk bi kayip olmus.
Neyse bilmukabele:KK76:

Anlasilan o kI, dediklerini yapmadiniz,o da sizi birakti.Ondan bu ' agresif' liginiz.
Uzuldum adiniza acikcasi. Cok buyuk bi kayip olmus.
Neyse bilmukabele:KK76:
Sözün bittiği yerdeyim :)) Sen kaybetmemek için strateji yapmaya devam et :)) Bu arada kişisel gelişimede yönelmelisin.

lazım olana günün sözünü buraya bırakıyorum İlhan hanımdan :).... Değerli olmanın önemini unutmayın.Bir erkek çaba harcamıyorsa, o kızın onun hayatında bir önemi olmaz.

()

Back