yani gelecekte ne olacağımız belirsizdi bu da bizi huzursuz ediyordu anı yaşayabilen insanlar değildikGelecek kaygısı derken? Nasıl bir kaygı? Yanlış anlaşılmasın eleştirmeden sadece. merak ettim.
ikimizinde sosyal medya hesabı yok şu anlık ama insta açarsam o da açarsa engellerim muhtemelen. wp son görülmeye de bakmıyorum... umarım atlatırımCanim bir anda olmayacak... Zamanla duzelecek. Onsuzluga alisacaksin benim de iliskim yeni bitti ayni sekilde o yuzden seni cok iyi anliyorum. Ilk baslarda cok aci cekerken simdi ara ara aklima geliyor ne ara bu kadar iyilestim diyorum. Yalniz uyarayim ilk baslarda o kalp cok aciyor ve kaybettigin insan dunyadaki en harika insanmis gibi geliyor, o kismi onu stalklamadan, onunla konusmadan, gormeden atlatirsan gerisi kolay. Sakin stalklama bu ciddi.
yani gelecekte ne olacağımız belirsizdi bu da bizi huzursuz ediyordu anı yaşayabilen insanlar değildik
Aptal gibi güzel anıları düşünüyorum işte bazen üzüyorZaman gerekiyor bunun için. Her aklınıza geldiğinde ilişkinizin neden sürmediğinin nedenlerini düşünürseniz süreci kısaltırsınız.
ikimizinde sosyal medya hesabı yok şu anlık ama insta açarsam o da açarsa engellerim muhtemelen. wp son görülmeye de bakmıyorum... umarım atlatırım
çok fazla umursuyor gibi gözükmem değil mi bunu yaparsam?numarasını engelle. ulaşamasın.
farkeder mi? bitmiş gitmiş nasıl gözükürse gözüksün.çok fazla umursuyor gibi gözükmem değil mi bunu yaparsam?
atlatirsin canim suan imkansiz gibi geliyor ama atlatacaksin. Kendini zamanla gececegine inandir. Onu seviyorum deme kendine sevmiyorum, olacagi olsa ayrilmazdik de.ikimizinde sosyal medya hesabı yok şu anlık ama insta açarsam o da açarsa engellerim muhtemelen. wp son görülmeye de bakmıyorum... umarım atlatırım
tesekkür ederim yorumunuz içinatlatirsin canim suan imkansiz gibi geliyor ama atlatacaksin. Kendini zamanla gececegine inandir. Onu seviyorum deme kendine sevmiyorum, olacagi olsa ayrilmazdik de.
haklısınız engelledim az öncefarkeder mi? bitmiş gitmiş nasıl gözükürse gözüksün.
o kadar güzel anlatmışsınız ki.. benim de içimde şu an yangınlar var umarım tamamen acısı geçer 27si de onun doğum günü ve kutlamayacağım tabii ki .. ama yine de çokk üzülüyorum1 sene önce çok aşık olduğum, uzun süre ayrıl-barış giden toksik ilişkim bitti. ilk başlarda çok kötüydü. bir süre çokça ağladım zırladım, hiçbir şeye odaklanamadım, sadece onun hakkında konuşuyordum.
1,5-2 ay sonra bu abartılı acı hali bitti. gülüp eğlenmeye, sosyalleşmeye, gezmeye, yeni arkadaşlıklar kurup hayattan zevk almaya başladım. ama bu süreçte yine hep aklımdaydı, sosyal medyadan kontrol ediyordum, sık sık onu düşünüyordum. yaşadığım akvitelerden %100 zevk almak yerine “o da burda olsa” diye hayaller kuruyordum.
bu hal az buz değil, yaklaşık ayrılığın 7. ayına kadar sürdü. yani dışım çok normal, çok mutlu ama hep ufak bi boşluk. hep bi tam dolamama hissi. hep bi gün sayma. hep bi aklımın köşesinde olma hissi.
7 ayın sonunda o da geçti.
şimdi 1 senelik ayrılığı yeni doldurduk. ne içimde bir boşluk hissi kaldı, ne de ona aşığım.
arada aklıma geliyor, merak ediyorum. en yakın arkadaşımdı çünkü. benim için çok değerliydi. ama bu hisler hiç yoğun değil, eskisi gibi tutku yok içinde.
bugün doğum günü. içimden “hep mutlu olsun” diye dilemekten başka bir şey yapmıyorum. eskiden ona mesaj atmamak için kendimi tutmaya çalışırdım. şimdi anca üstüne para teklif ederlerse mesaj atarım
benim süreç uzun sürdü. normalde insanlar bu kadar yoğun & uzun yaşamıyor. ama ben güzel bir örneğim işte; uzun ve zorlu olsa da mutlaka zamanla geçiyor :)