- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
-
- Konu Sahibi kimliksizkedi
evet bu aşamada karşılıklı değil ama biraz samimi oldukça birşeylerin olabileceğine inanıyorumOkul cikisi bir şeyler içmeyi teklif etmediniz diye hayatınızın firsatini kaçırdığınizi dusunuyor olabilirsiniz. Çok uzgünüm ama "hemen şu an içelim" deseydiniz de değişen bir şey olmazdı. Bu çocugun hisleri sizinle karşılıklı değil bana kalırsa.
Şahsen ben birine borçlu olduğumu düşünsem, çay sozu versem planlamasını da hemen o an yaparım. Öylesine belirsiz bir zaman için konusmussunuz. Arkadaş onu çok ciddiye almamıştır bile. Bence siz de çok üzerinde durmayın. İsteyen bir sekilde bulur zaten sizi.
evet bu aşamada karşılıklı değil ama biraz samimi oldukça birşeylerin olabileceğine inanıyorum
çünkü çok tripli bir cümle ama gerçekten duvarları var insanlara karşı,yani biraz soğuk bir tip
duygularımız karşılıklı değil bu aşamada onun farkındayım. dediğiniz gibi kızlarla neredeyse arkadaşça bile iletişimi 0 gibi.Acele etmeye ne gerek var ki . Bekleyin , zaman içerisinde tekrar konuşma fırsatınız olur. Erkekler düz mantıklıdır . Gerçekten ne istiyorsan onu söylemen lazım. Kinaye , laf sokma vs anlamazlar .
Ayrıca sürekli erkek arkadaşlarıyla geziyorsa , rakip olacak bir kız da yoktur diye düşünüyorum. Hem seven erkek her türlü gelir . Sen kapıdan kovsan bacadan girer. Duygularınız karşılıklı olmayabilir .
hayır o değil onu geçeli çok olduAaa seni kkaksksdjf ,fjfjfjjffj diye gulmelerinden tanıdım, cidden hala her cümlenin sonuna kskskk fjjjkkkjj demeye devam mı ediyorsun?
Bu çocuk teeeee 2021in başında sordugun, Almanyasever çocuk mu?
Eğer oysa gecen kocaaaaaa bir senede bir çay içme aşamasına bile gelemediyseniz o işten sana ekmek çıkmaz ya. Bosver, enerjini ve kskskskksfkdk guluslerini başkalarına sakla.
Bu gençlikte bu yavaşlık hiç iyi degil
He, onla da kulüplerden tanismistin - aynı kişi gibi geldi.hayır o değil onu geçeli çok oldu
başka biri bu kez
Ahahahah yıkıldım gülmekten bu nasıl bomba bir yorumduAaa seni kkaksksdjf ,fjfjfjjffj diye gulmelerinden tanıdım, cidden hala her cümlenin sonuna kskskk fjjjkkkjj demeye devam mı ediyorsun?
Bu çocuk teeeee 2021in başında sordugun, Almanyasever çocuk mu?
Eğer oysa gecen kocaaaaaa bir senede bir çay içme aşamasına bile gelemediyseniz o işten sana ekmek çıkmaz ya. Bosver, enerjini ve kskskskksfkdk guluslerini başkalarına sakla.
Bu gençlikte bu yavaşlık hiç iyi degil
Mutlaka ders yada notları bahane et. Sonra hadi gel kahve ismarlayayim sen unutuyorsun de.hoşlandığım çocukla kulüp sayesinde aşırı olmasa da biraz konuşmuşluğum var. geçenlerde not bulmaktan filan bahsetti. bende ona 3dersten not attım ve en sonda "bir çay ısmarlarsın artık kgfkfkfh" dedim. o da olur tabii dedi.
birkaç gün önce okulda ayaküstü denk geldik öyle konuşurken "yanlış hatırlamıyorsam bana çay borcun vardı" dedim. o da "ne çayı kahve içelim, ne zaman içelim" dedi. ben bir salak olduğum için bana fark etmez dedim.(keşke bu okul çıkışı deseydim ama o an afalladım) karşımdaki dünyanın en rahat insanı olduğu için o da bana da fark etmez dedi. müsait olunca içeriz artık dedim. ve konuşma bitti.
ful kendi erkek arkadaşlarıyla.çok nadiren yalnız görüyorum. ve benim kadar umursamadığı da belli. çok fazla sallamadığı için hiç söylememesinden korkuyorum ve gidip birdaha söyleyip hatırlatmakta hiç hoşuma gitmiyor.ama oturup birşeyler içmeyi de çok istiyorum
nasıl yapmalıyım?
Boşuna uğraşmayın yola gelmez. Biz severiz böyle adamlari yola getirip neydi ne hale geldi demeyi. Ama her kuşun eti yenmez. Uğraşmaya değmez mi ben uğraşmam şahsenevet bu aşamada karşılıklı değil ama biraz samimi oldukça birşeylerin olabileceğine inanıyorum
çünkü çok tripli bir cümle ama gerçekten duvarları var insanlara karşı,yani biraz soğuk bir tip