bir daha söylemeli miyim

hoşlandığım çocukla kulüp sayesinde aşırı olmasa da biraz konuşmuşluğum var. geçenlerde not bulmaktan filan bahsetti. bende ona 3dersten not attım ve en sonda "bir çay ısmarlarsın artık kgfkfkfh" dedim. o da olur tabii dedi.
birkaç gün önce okulda ayaküstü denk geldik öyle konuşurken "yanlış hatırlamıyorsam bana çay borcun vardı :KK70: " dedim. o da "ne çayı kahve içelim, ne zaman içelim" dedi. ben bir salak olduğum için bana fark etmez dedim.(keşke bu okul çıkışı deseydim ama o an afalladım) karşımdaki dünyanın en rahat insanı olduğu için o da bana da fark etmez dedi. müsait olunca içeriz artık dedim. ve konuşma bitti.
ful kendi erkek arkadaşlarıyla.çok nadiren yalnız görüyorum. ve benim kadar umursamadığı da belli. çok fazla sallamadığı için hiç söylememesinden korkuyorum ve gidip birdaha söyleyip hatırlatmakta hiç hoşuma gitmiyor.ama oturup birşeyler içmeyi de çok istiyorum
nasıl yapmalıyım?
Hic uğraşma
Ya erkek işte ya
Kadın olmadan boklu donunun icabına bakamayan aciz varlık
Niye bu uğraş

Boşver o ugrassin

Sizden hoşlanmasa da not için bile çay ısmarlamayı önemsememiş. Başkalarının ona vermesine ama onun bir sorumluluğu olmayacağına çok alışık. Rahatlığı da bu aslında. Sürekli peşinden koşan olacaksanız o sorun etmez ok der ama siz bu durumda mutlu olur musunuz? Hiç kimse olmaz bence. Dengesiz olan her ilişki rahatsız eder.

valla senle az cık da olsa ilgileniyor olsa kahve lafına bodoslama atlardı. benim eşim ki efendiliğin kitabını yazmış, çapkınlıkla alakası olmayan adam her gün beni bir yerlere davet eder, lafı sürekli bir plan yapmaya getirirdi arkadaş ortamında. yani demem o ki istese yapar. kızlarla ya da kimseyle diyalogu yok lafı bahane. isteyen diyaloğun alasını yaratıyor :KK70:

X