Bir czdan buldunuz ve iinde 10 bin dolar var...ne yaparsnz

haberdeki çocukların söyledikleri de buna benzer şeylerdi

zaamane çocukları:bbo:

zamane diye suçu zamana niye atıyoruz anlamış değilim, onları yetiştiren de bizler değil miyiz kafamçokkarıştı

sahsen ben dusurdugum parayı bulana helali hos olsun diyorum kaydirigubbakcemile3
kimse almasın ozaman paralar yerlerde gezsin dursun kim bulursa sanslıdır alır harcar

dusunurum ya.. sonucta o insan beni nerden bulcak eninde sonunda biri alıcak orda durmıycak o para alanda harcasın.. ama cuzdanımı dusururum icinde kimlik vs olur buna ragmen harcarsa o zaman yanlıs sahibi belli yani

düştüyse gitmiştir.artık bulunmaz .kim aldıysa sadakam olsun derim.bulduysamda ki daha hiç bulmadım naparım bilmem.

cüzdanın içine bakar bir bilgi ararım...
sonra duyuru yapabileceğim bir yerden (cami, belediye v.b.) duyurusunu yaparım. eğer bulamazsam okuyan maddi durumu olmayan özellikle de bir yada bir kaç kız öğrencinin okul masrafını karşılarım.
böyle bir idealim var çünkü birgün param olursa bir kız öğrenci okutmayı ,düşünüyorum... çok istiyorum...

Üniv hazırlandığım zamanlar dersaneye giderken yerde para buldum benim yaşıma görede çok iyi bir para yanında da telefon faturası vardı para faturaya sarılmış ikisinide düşürmüş sahibi gittim para ile faturayı yatırdım sonrada üzerinden kalan küçük miktarı sokakta mendil satan çocuklara verdim 8 sene oldu birdahada hiç para bulmadım ama çok para, telefon kaybettim böyle şeyler genelde iade edenlerin başına gelmiyor demekki yerimseniben

:jeyyar: :içelim: kötükedihüso aaayyy aklım karıştı lanet şeytana.klava:. :kedi:yaaaakötükedihüso:jeyyar:

cüzdanda mutlaka isim kimlik falan vardır.sahibini bulmak için çok çabalarım.yazık yaa ne zorlukla kazanmıştır o parayı.

Böyle bir olay başıma gelmişti hemde ortaokuldaydım, bu kadar büyük bir para değildi ama içinde banka kartı ve yüklü miktarda para vardı (saymadığım için miktarını bilmiyorum), parayı arkadaşımla götürüp karakola teslim etmiştik, polisler yanımızda kart sahibiyle görüşüp çağırdılar. Artık verdilermi vermedilermi bilemem, şuan pişmanmısın deseniz tek pişman olduğum konu sahibini bulup kendi ellerimle teslim etmek, polislerede güven olmuyor çünkü. Ama vijdanım accayip rahat...

kimlikten falaan bulmaya çalışırım,buluru zaten veririm....
olurda bulamazsam ihtiyacı olan birilerine,bi öğrenciye veririm..
kendim almam haydan gelen huya gider,birine faydası oolur en azından...

bi de ben ve ananem hep yolda altın buluruz...
hep kırılmış,düşmüş altın kolayeler,bileklikler...
evimizin ordaki bi teyzeye vermiştim bozdursun harcasın die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…