Bir Çorap ve Bir Şişe

teşekkurler.... hemen yap canım çok eğlenceli oluyor.. sonra bizede göster ok yerimseniben

ço teşekkur ederim a.s.

hevese geldim yapcam bnlardan en kısa zamanda, hatta buün anneme gösterdim aaa ne güzel dedi, ben de şey düşünüyorum şimdi benim böcüğün vitamin damlası demir damlası şişeleri var onlarla minik bebek çoraplarından da minik kuklalar yapim diorum, yanına soda şişesiyle büyük kuklalar, anne baba ve bebek oslun güzel olmazmı :icecream:

bunlardan şimdi bende yapmaya başlıorum yarın falan eklerim resimlerini buraya çok hoşş yyaa bayıldım bunlara ben.. sersoycum seninde aklına sağlık ne gusel şeyler uretıosun yaa.. maşallah :)

bunlardan şimdi bende yapmaya başlıorum yarın falan eklerim resimlerini buraya çok hoşş yyaa bayıldım bunlara ben.. sersoycum seninde aklına sağlık ne gusel şeyler uretıosun yaa.. maşallah :)

teşekkurler canım... hadi bakalım yarını bekliyoruz, eminim sende harikalar yaratacaksın

harika bunlar sersoyum çok sevimliler bayıldım bittim bende yapacamkaydirigubbakcemile3
var ya sen çok akıllı bi kadınsın ama şu da var ki sen bu aklı tbba falan verseydin memlekette hasda kalmazdı nen :mymeka: :roflol:
ama bunlarda güssel tabi ki bunlar da lazım demi ama cidden çok sevimlilkaydirigubbakcemile3er

eyvah! zeynep iyimisin! :1shok: :1shok:
Allah, Allah... Allah, Allah!
kız ilkinde önemsemedim ama bu ikinci senden böyle sözler duymak ne buyuk guzellik bilemezsin :asigim: (arada kafama kurduğunu görmedin sanma canın sağolsun) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…