• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Çorap ve Bir Şişe

gelindamatfe4.jpg

bu da benimki kizlar gelin ve damadim :)

ay cok güzel olmus bayildim ellerine emegine saglik canimmmmmmmma.s.:nazar:

cok sebelek sevimli birsey oluyor hayatimda sanirim ikinci kez elime igne iplik aldim biraz yamuk da olsa becerdim :)
kesinlike yap cok tatlular..
isim bilem takarim ben bunlara yaaa :)

cok sebelek sevimli birsey oluyor hayatimda sanirim ikinci kez elime igne iplik aldim biraz yamuk da olsa becerdim :)
kesinlike yap cok tatlular..
isim bilem takarim ben bunlara yaaa :)

tabiiki isim koy canim söyle en yakisanindan kaydirigubbakcemile5 buarada illa cam sisemi olmasi lazim plasti sise olsa olmazmi acaba???devrilmemesi icin icine kum yada agirlik tas falan koysam bu boy cam sisem yok evimde.........a.s.:enbuyukkk:

canim ben lens solusyon sisesine koydum az evvel bitirdim ve uygun sisem yoktu yarin markete gidince soda alip sisesini kullanmayi dusunuyorum icersine agirlik koymak gerekebilir cunku pamuklu kisim agirlik yapiyor cok hafif dengesiz olmamasi lazim yani. yine de deneyerek gormek daha mantikli tabi.

Benimkinden güzel olmuş kısss ağlıycam şimdiii benim minnoşları hiç beğenmediniz yani:((((

Benimkinden güzel olmuş kısss ağlıycam şimdiii benim minnoşları hiç beğenmediniz yani:((((

:roflol: yerim ben seni ya canim seninkiler ilk bir kere senin yerin ayri yahu bence seninkiler de cok cici olmuslar

Yinede yap canım çorap zor bulunan bişi diil...
Danseuse03.gif

dur bakalim elime batan ignelerin acisi gecmedi henuz:roflol:

Roflol.gif
Bende şimdi kapama koydum gözlerini fln düzeltecem süsleyecem..........Resimlerim....

muhteşem olmuş :CüvCüv: bende hemen yeğenime birtane yapayım bari gamyoncuiremsu

Evet şu pörtlek gözlüleri düzelttim nasıl olmuş biraz kokoş yaptım....Küpeli,saçlı falan daha iyi oldu sanırım.kaydirigubbakcemile5
foto10005ah2.jpg
foto10006eg9.jpg

foto10007wu2.jpg
foto10008qy1.jpg

Son düzenleme:
Back