Ama yaa kıskanıyom wala bÖyle gÖrÜnce bu ne kabİlİyet arkdaŞım maŞallah hepİnİzee
kıskanılacak bişey yok şekerim sende yap kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yaa kıskanıyom wala bÖyle gÖrÜnce bu ne kabİlİyet arkdaŞım maŞallah hepİnİzee
incim ne kadar özenmişsin öle,ne güzel süslemişsin ellerine sağlık çok güzel buuhihoyyyt
cok guzel olmuslar tatlim.ellerine saglik.ben henuz ii ay sonra dogurucam kizimi,o hele ne zaman buyur,ne zaman yapmak kismet olur.....:sinifsinif:cok istiyorum ama yapmayi...ne yapayim?
yaratıcılığın-hayalgücünün sınırı,sonu yok demek bu olsa gerek..a.s
elinize-emeğinize sağlık çok güzel ve şirin olmuşlar,teşekkürler..a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
ayy sersoy inanmıyorumm ne şirinlerr..40 yıl düşünsem gelmezdi aklıma :)))
ellerine saglık hemen bende deneyecegim müsait bir zamanımda..yaa bide birşey takıldı aklıma...hani cam şişeyle yapıyoruz ya.ben biraz pimpirikliyim de:kedi:yani çocuklar oynarken Allah muhafaza kırılırsa falan diicem ama çorap engel olur heralde:uhm:
Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla kucağına aldırsın canım.. şimdiden yap, bebişin odasını suslemiş olursun opuyorumnanaktan
teşekkur ederim canım.. bazı çocuklar gerçektende çok yaramaz oluyorlar, başlarına bişey gelmemesi için annelerin yuz kat daha uyanık olmaları gerekebiliyor.. şöyle birşey yapılabilir.. hani plastik şişeler var ya (kola,limonsuyu vs) içlerini ağırlaştıracak bişeylerle doldurmak çözum olabilir
evet aynen canım bende öyle düşündüm.plastik şişelerde oluyor..onlarla yapsak çok daha iyi olacak sanırım...fikrine ellerine saglık bi daha öpüyorumopuyorumnanaktan
ay bunlar çok şeker..acayip yaratıcı bir fikir kardeş..tebrik ediorm seni bu harika paylaşım için ayrıca teşekkürler
çok teşekkur ederim canım, beğendiğine seindim Şeniz
süper olmuş paylaşımın için teşekkürler... zemuszemus