bende öyle çıkmak zorundayım.malum kocişlerimiz yorgun ve bi okadar da aç geliyorlar.birazdan kayınvalidem de gelir.(biz birlikte oturuyoz da)
off çok zor bişey kayınvalidenle ayrılma şansın yokmu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle çıkmak zorundayım.malum kocişlerimiz yorgun ve bi okadar da aç geliyorlar.birazdan kayınvalidem de gelir.(biz birlikte oturuyoz da)
benim 2 gündür böyle..ayın 12 sinde adet oldum bitti dahada yeni yumurtlama günlerim olacak nedenii çok merak diyorum.....
canım allah rüyanı hayra çıakrsın ama ben birinin üzerinde kırmızı kıyafet gördüğümde o kişiye hiç iyi şeyler çıkmadığını gördüm hep yürek yangını oldu yani kırmızı kordur derlerdi ama bu benim rüyalarımda böyleydi hayra yoralım hayra çıksın canım inşalah rüyalar tersine çıkar ya bu ay kırmızılar senden uzak olsun canım :)
off çok zor bişey kayınvalidenle ayrılma şansın yokmu canım
benim bi de kaynım var kayra şimdi askerde de öyle yani.bakalım işte mayısta gelicek onu da evlendiricekler.ozaman ayrı eve çıkıcaz ya kesin bişey demiyolar ki..ev yapıcaz diyolar bi.ortada laf dönüyo ama icraat yok.sonra şey diyolar1-2sene kirada idare edersiniz ev yapılana kadar falan diye.ama kesin bişey yok ortada.herşey askerin dönüşüne bağlı.eşim diyo o gelince çıkarız.bilmiyorum hayırlısı diyorum artık herşeye
güle güle kayra..ALLAH aemanet ol
nanın zor arkadaşlar.aynı evde olmak.ilk zamanlar sorun olmuyo ama sonra batıyosunuz.
bende çıkıyoum kıslarr müsade grşz hepiniz Allaha emanet olun kocaman öpüyorum hepinizi.
selam ben 4.5 ay once dıs gebelıkten amelıyat oldum sonra adetım duzenlı olarak geldı ama bu ay adetıme 4-5 gun kala gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sonra kanda baktyırdım 32.23 cıktı sızce ben hamıle olabılırmıyım cevaplarsanız cok sevınırım...
selam ben 4.5 ay once dıs gebelıkten amelıyat oldum sonra adetım duzenlı olarak geldı ama bu ay adetıme 4-5 gun kala gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sonra kanda baktyırdım 32.23 cıktı sızce ben hamıle olabılırmıyım cevaplarsanız cok sevınırım...