morfoloji %40 tatlım
bak bu çok ii tatlım sen devam et keçi boynuzuna herşey çok güzel olabilr eğer sigara kullanmıyorsa havuç suyuda içir ve e vitamini filan da bol tüketsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
morfoloji %40 tatlım
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın bakeem
bak bu çok ii tatlım sen devam et keçi boynuzuna herşey çok güzel olabilr eğer sigara kullanmıyorsa havuç suyuda içir ve e vitamini filan da bol tüketsin
kayracımm hoşgeldin sen topiğe geldiğin için şimdi artık burada da güneş var opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tabi canım anlatayımm hemen.
klomenle başladık ama klomen bana etki etmedi 1 yumurtam oluştu o da bayaa bi geç büyüdü yumurtlama takibi de yaptı doktorum.Doktorun söylediğine göre her bünyeye etki etmeyebiliyomuş klomen benim bünyem çok direndi ilaca.sonra belli bi büyüklüğe gelince sanırım 18 e gelince ovitrelli vuruldum 36 saat içindeydi sanırım aşılamam oldu.aşılamadan önce 3 gün ilişki yok dedi.aşılamada rahattım çok canım yanmadı sadece o çatal olayı biraz canımı sıktı o kadar haa bi de şu çok önemli canım aşılamadan önce söyle bunu hemşireye eşinden aşılama için sperm aldıklarında sperm tüpün içinde oluyo ya onu labaratuvardan aşılama yapılacak odaya çıkaran kişi elinin sıcaklığında tutmalı.avuç içinde olabilir mesela spermlerin canlı kalabilmesi için bu önemli.benimkini öyle getirmemişti hemşire hatta doktor hemşireye söylediğinde unuttuğunu anladım hemşirenin.
sonra ikinci önemli nokta aşılama öncesi alttan muayene ederken kesinlikle jel sürmemeli ultrasona bu da aşılamanın başarısız olmasını sağlıyor.
şimdilik bu kadar şekerim aklıma gelirse yazarım yine.
aynı zamanda armut ve ceviz çok tüketsin armut sperm konusunda çok etkili bir meyve bol bol yesin.
günaydın kızlar hayırlı bir gün geçirirsiniz inşallah bugün burda güneş var çok sevindim siz nasılsınız
canım klomenle tek yumurtada şansın az mış zaten ama bu iğnelerle şans daha fazla yani 5 yumurtaya kadar olabiliyor birde umut tüp bebek merkezi o konuda çok dikkatli olacağını düşünüyorum ama dr umla konuşacağım bunları hocam spermleri nasıl koruyacağız diyeceğim birde çift aşılama yapıyorlar burda demişti bir arkadaşım bişi daha var ben hep duyuyorum ilişki öneriyorlar aşılamadan sonra sık sık şansı arttırmak için
canımcığım nasıl oldun dişin nasıl oldu hoşgeldin bu arada
ayyy ciddimi adam armut yemeye bayılıyo bende aldırmıyorum sen çok yiyosun diye ayyyyyy bırakayımda yesin bari adamcağız:mymeka:
kızlar bişey sorucam size biraz ayıp olucak sanırım ama :kedi: adet sırasında sizdende bir kaç ayda bir et parçası geliyomu :kedi:
kızlar bişey sorucam size biraz ayıp olucak sanırım ama :kedi: adet sırasında sizdende bir kaç ayda bir et parçası geliyomu :kedi:
bende alıcam artık bilmiyodum çünkü çok seviyo bide neyse öğrendiğim iyi oldu sağol
canım:1hug:
küçük küçük demi tatlım evet bendede geliyo
yok canım bazen öylede bazen işaret parmağımın uzunda ilk eklem yeri kadar![]()