Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün 4 tane banka dolandım hala kulaklarımda tın tn tın gişeye çağrılan numaraların sesi çınlıyor ve başım çok ağrıyor ben yatmaya gidiyorum hepinize iyi geceleeer bol bebişli datlı rüyalar zemuszemuszemuszemus
yaw kızlar hamilelik belirtileri neler..ben burda sizin yazdıklarınızdan etkileniyorum galiba...sürekli midem bulanıyor
yaw kızlar hamilelik belirtileri neler..ben burda sizin yazdıklarınızdan etkileniyorum galiba...sürekli midem bulanıyor
:roflol: valla süpersin canım demek yazdıklarımızdan etkileniyorsun takma kafana canım psikolojik hamiş olursun
canımcım gitmeden yazayım dedim burda yazılanları okuyunca insan ister istemez kendini dinliyor adetin geçmesini bekle ondan sonra vucudunu dinle balım üzülmemen için bu daha hayırlı iyi geceler
sık idrara çıkma kasıklarda ve bacaklarda ara ara giren hafif ağrı
uyuma isteği ve baş ağrısı
eftelya canım sende hep geç saatlrde burdasın kocişten ancamı fırsat buluyorsun yoksa
Hilalcim benim kardeşim için de bugün mevlütte dua edermisin canım adı Nuray. Allah razı olsun canım
günaydın kızlar biz geldik üçüzlerle
günaydın kızlar biz geldik üçüzlerle
günaydın kızlarr kaydirigubbakcemile5 Nasılsınız bakalım?