selam kızlar opuyorumnanaktan
slm canım hoş geldinnselam kızlar opuyorumnanaktan
ooo kızlar burası baya hareketli hepiniz hoşgeldiniz:)diyorum ve konuya giriom şimdi keçiboynuzu aldım geldim tariflere baktım ama herkes başka bşi yazmış biliosanız lütfen yazın...bide bu adaçayı yağını kullanan yokmu aranızda kızlar....
canım bak ben eşime yapıyorum 5-6 adet keçiboynuzunu ufak ufak kırıyorum sonra bi tencereye yarım litre su koyup ağzını kapatıp kaynamasını bekliyorum kaynayınca keciboynuzlarını atıp 3 dakika kaynatıyorum ağzı kapalı sonra 3 dk sonunda altını kapatım ağzı kapalı 20 dk demlendiriyorum. sonra içinden keçiboynuzlarını alıp yni süzüp eşime içiriyorum.1 hafta yarım litreden 2 bardak çıkıyo 1 akşam 1 gece yatmadan içirdim.şimdilerde 1 bi gece diğerini 1 gece içiyo..taze yap içsin.
sağolun, tekrar tekrar hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olmamızı diliyorum yaradandan, sağlıklar diliyorum. dilerim yeni yılda isteyen herkes dileğine kavuşur:Saruboceq:
hala geçmedi başdönmem.....yarın doktora gidecem...hiç olmazdı böyle......içmişim başım dönüyo dönüyo...şaka bi tarafa okadar tatlı dönüyoki
slm kayra öğleyin netten düştüm bi dahada giremedim kapattım şimdi bile zor girdim inan
hadi inşallah diyelim hayırlısı olsun.dün akşam benim de de oldu ama sonra geçti yattığım yerde bile dönüyodu.sanki alt üst oluyomuşum gibi nasıl dönüyor böyle aynı senin dediğin gibi tatlı tatlı.
selam canım benimde arkadaşım geldi çocuğu oyuna oturunca kapatmış forumu şimdide zor girdim bende canım ama birazdan yine çıkmak zorundayım çünkü aşkım gelicek yemek yapıyorum arkadaşımda biraz önce gitti
inşallah canım sende simal cimde hamişsinizdir o yüzden dönüyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?