kızlar bu ay kendimi çok farklı hissediyorum
yani hamile gibi sizce neden olabilirCADIARZU
ayşecim aşağı eğilme metodu ne banada söylermisin
merak ettim
ilişkiden sonra sırtt üstü yatıyoruz ya bazende ayaklarımızı duvara dikiyoruz
yani onun tam tersini yapmamız gerekiyor çünkü yumurtalıklar karnın ön kısmında bulunuyor yüz üstü yataktan aşağı ellerimiz yere gelecek şekilde belimiz yatakta duracak şekilde aşağı sarkarak spremin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyor
ilişkiden sonra sırtt üstü yatıyoruz ya bazende ayaklarımızı duvara dikiyoruz
yani onun tam tersini yapmamız gerekiyor çünkü yumurtalıklar karnın ön kısmında bulunuyor yüz üstü yataktan aşağı ellerimiz yere gelecek şekilde belimiz yatakta duracak şekilde aşağı sarkarak spremin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyor
aaaa ben bunu ilk defa duyuyorum,gerçekten etkili bi metod mudur ki ayşe??
denemek lazım aslında yaa.CADIARZU CADIARZU
ya aslında belki kötü bi niyeti yoktur ayşecim ,senin de anne olmanı istiyodur ama bizim şu an içinde bulunduğumuz psikolojik durum insanların söylediklerini kaldıramamıza neden oluyoo,benim de etrafımdaki insanlar sürekli şunu yaptın mı bunu da yap iyiymiş diyolar ben de hı hı diyip geçiyorumm.Bu süreçte birilerini de kırmak istemiyorum çünkü hiç ummadığın biri senin için dua eder de onun duası kabul olur.
aaaa ben bunu ilk defa duyuyorum,gerçekten etkili bi metod mudur ki ayşe??
denemek lazım aslında yaa.CADIARZU CADIARZU
bence etkilidir çünkü bunu benim görümcem uyguladı,hamile kaldı onun eşi hastanede laborant olarak çalışıyo hemşirelerle ve doktorlarla arası çok iyi bunu görümceme söyleyen bir jinekolog
söylediğin iyi oldu ama bişey sorucam ne kadar süre ööle kalmak gerekiyo canımm??
slm arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.çok dertliyim çok....ALLAH cümlemize yardım etsin....
kızlar ben çıkıyorum 20 dkkya kadar yine gelirim
slm arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.çok dertliyim çok....ALLAH cümlemize yardım etsin....
kızlar arkadaşım geliyo çaya çıkmak zorunda kalıcam rabbime emanet olun opuyorumnanaktan
SLM KIZLAR TSH 5.46 cıktı kolestrol bıraz cıktı trıot kansızlık sımdı gene gıtcem bogazımdna utrasonla bakcaklarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?