Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

anladım kayracım bende gümüşhaneliyim bu arada alpyciğim sanada günaydın tekrar bu arada ayçacım canım domuz gribi çok karışık bir durum hamileler daha fazla risk taşıyor diyorlar ama iğnelerde düşündürüyor insanı hayvanlar üzerinde denenmemiş diyorlar çok karışık bir durum ne yapacağız milletçe bilemiyorum

anladım kayracım bende gümüşhaneliyim bu arada alpyciğim sanada günaydın tekrar bu arada ayçacım canım domuz gribi çok karışık bir durum hamileler daha fazla risk taşıyor diyorlar ama iğnelerde düşündürüyor insanı hayvanlar üzerinde denenmemiş diyorlar çok karışık bir durum ne yapacağız milletçe bilemiyorum
aa ne güzel hiç gittinmi yakın zamanlarda canım

evet kızlar domuz gribi ocak şubat aylarında bayaa etkili olacakmış o nedenle okulları da erken tatil yapıcaklarmış.Ama aşı konusunda ben de olumsuz düşünüyorum.

yaaa çok seviyorum karadenizi geçen sene aşkımla gittik arabayla geze geze harika bi tatildi rizeye bayılıyorum ayrıca ama köyümede bayılıyorum

bende karadenizi seviyorum yani oranın kültürünü insanlarını seviyorum benim ailemde gümüşhane şiran lı giresun alucra ile yanyana sınır bizde de hep horon oynarlar bende çok severim oynamasını

bende karadenizi seviyorum yani oranın kültürünü insanlarını seviyorum benim ailemde gümüşhane şiran lı giresun alucra ile yanyana sınır bizde de hep horon oynarlar bende çok severim oynamasını

oyyyyy ben de çok severim halay çekmeyi bizim düğünleri bi görsen bizim burda çok hemşerim düğünler çok aklabalık ve acayip güzel olur bende eşimden izin koparınca atlarım piste ama sadece halay çekmek için

kızlar günaydın....
galiba buray asorsam bilen çıkar die yazıorum..
şu polen bal kürü nedir bilen varmı??
nası yapılır..aranızda uygulayan varmı??

nasılsın canım güzel bir gün olur inş bugünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiim sağol canım sen nasılsınn?

iyiyz canım ya su domuz gribini arastırıyorum eşim ası ol diye bende olmak ıstemıyorum
canım bencee olma bendee şu aşı konusunda olumsuz düşünenlerdenim.
Evindarkeceee huu anacımmm hiçç görüşemiyoruzzz artıkk,
adet oldun mu canım??
hee canım yaaa yok oldum sayılmazz cumartesiden beri kahverengi leke geliyo az az ama kırmızı yok henüzz sinir oldum bende bugün salı pazarından sarı soğan alacamm soğan kürüne başlıcam 15 gün.

ben gümüşhaneyi bilmiyorum hiç istanbul dışında sadece eskişehire gittim kayracım kaydirigubbakcemile3 he bu arada sana özelden bişi yazıcam bakarsın tamammı

inşallah rabbim nasip ederde gider dezersiniz şimdi eşim her sene gitmek istiyo tmm bakıyım canım

kızlar günaydın....
galiba buray asorsam bilen çıkar die yazıorum..
şu polen bal kürü nedir bilen varmı??
nası yapılır..aranızda uygulayan varmı??

günaydın canım polen tarçın çörek otu yumurtaların büyümesine yardımcı oluyomuş canım ben bu ay kullanıcam adetinin 2 ci günü başlayıp 12 ci güne kadar sabah akşam aç karnına birer tatlı kaşığı canım

polen tarçın çörekotumu....
bal tarçın çörekotu diilmiydi yaa o....
buda başka bi kürmü acaba??
kafamçokkarıştı

canım bal koyanda okudum polen koyanda sadece polenle balı karıştırıp yemektense bide tarçınla çörekotu da koy canım sen yumurtalıkların için istiyosun dimi

canım bal koyanda okudum polen koyanda sadece polenle balı karıştırıp yemektense bide tarçınla çörekotu da koy canım sen yumurtalıkların için istiyosun dimi

ben bu ay bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım ilk defa...
beklemedeyim şu an hani bi faydasını görmezsem bide polenli olanı yapım dicektim...
ama onunda uygulanış şeklini bilmiorum....

beklemedeyim şu an hani bi faydasını görmezsem bide polenli olanı yapım dicektim...

canım aktarlarda arısütü bal polen karışımları var onlardan al akşamları birer kaşık ye tatlı kaşığı tabi sabahları da aynı zmanada baltarçın çörekotu karışımı yiyebilirsin hiç bir zararı olmaz canım faydası var zararı yok yani gıda takviyesi sonuçta

canım ben de bu ay ilk defa bal tarçın çörek otu kürü uyguladım 10 gün.
bence sen bunu 3 aya kadar dene ondan sonra polenli olanı yaparsın çünkü bal+tarçın+çörek otu çok etkili hemen bırakma.

Back