kayracım bize yakınsın ben de rize :dance:
yaaa çok seviyorum karadenizi geçen sene aşkımla gittik arabayla geze geze harika bi tatildi rizeye bayılıyorum ayrıca ama köyümede bayılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayracım bize yakınsın ben de rize :dance:
aa ne güzel hiç gittinmi yakın zamanlarda canımanladım kayracım bende gümüşhaneliyim bu arada alpyciğim sanada günaydın tekrar bu arada ayçacım canım domuz gribi çok karışık bir durum hamileler daha fazla risk taşıyor diyorlar ama iğnelerde düşündürüyor insanı hayvanlar üzerinde denenmemiş diyorlar çok karışık bir durum ne yapacağız milletçe bilemiyorum
yaaa çok seviyorum karadenizi geçen sene aşkımla gittik arabayla geze geze harika bi tatildi rizeye bayılıyorum ayrıca ama köyümede bayılıyorum
aa ne güzel hiç gittinmi yakın zamanlarda canım
evet kızlar domuz gribi ocak şubat aylarında bayaa etkili olacakmış o nedenle okulları da erken tatil yapıcaklarmış.Ama aşı konusunda ben de olumsuz düşünüyorum.
bende karadenizi seviyorum yani oranın kültürünü insanlarını seviyorum benim ailemde gümüşhane şiran lı giresun alucra ile yanyana sınır bizde de hep horon oynarlar bende çok severim oynamasını
iyiim sağol canım sen nasılsınn?nasılsın canım güzel bir gün olur inş bugünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bencee olma bendee şu aşı konusunda olumsuz düşünenlerdenim.iyiyz canım ya su domuz gribini arastırıyorum eşim ası ol diye bende olmak ıstemıyorum
hee canım yaaa yok oldum sayılmazz cumartesiden beri kahverengi leke geliyo az az ama kırmızı yok henüzz sinir oldum bende bugün salı pazarından sarı soğan alacamm soğan kürüne başlıcam 15 gün.Evindarkeceee huu anacımmm hiçç görüşemiyoruzzz artıkk,
adet oldun mu canım??
ben gümüşhaneyi bilmiyorum hiç istanbul dışında sadece eskişehire gittim kayracım kaydirigubbakcemile3 he bu arada sana özelden bişi yazıcam bakarsın tamammı
kızlar günaydın....
galiba buray asorsam bilen çıkar die yazıorum..
şu polen bal kürü nedir bilen varmı??
nası yapılır..aranızda uygulayan varmı??
günaydın canım polen tarçın çörek otu yumurtaların büyümesine yardımcı oluyomuş canım ben bu ay kullanıcam
polen tarçın çörekotumu....
bal tarçın çörekotu diilmiydi yaa o....
buda başka bi kürmü acaba??
kafamçokkarıştı
iyiim sağol canım sen nasılsınn?
bende iyiyim tatlım sağol
canım bal koyanda okudum polen koyanda sadece polenle balı karıştırıp yemektense bide tarçınla çörekotu da koy canım sen yumurtalıkların için istiyosun dimi
ben bu ay bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım ilk defa...
beklemedeyim şu an hani bi faydasını görmezsem bide polenli olanı yapım dicektim...
ama onunda uygulanış şeklini bilmiorum....
ben bu ay bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım ilk defa...
beklemedeyim şu an hani bi faydasını görmezsem bide polenli olanı yapım dicektim...
ama onunda uygulanış şeklini bilmiorum....