buda en son 26. günde geldi sanırım. ama canım kürtajtan sonraki ay benimde bi kaç gün geç gelmişti dr normal olduğunu söylemişti nettende baktığım kadarıyla öyle kürtajdan 4-6 hafta sonra adet çok normal ben hep 26-27 günde bir adet olurum kürtajdan sonraki ilk adetim 31 gün sonra geldi daha sonraki 25 gün sonra yani bana kalırsa senin dönemin çok anormal değil. ama tahmin edebiliyorum bende dr gidip tedaviye başladıktan sonra herşeyi didiklemeye başladım neden böyle neden az oldum neden çok oldum diye o yüzden en güzeli dr gidip muayene olman hem yarın 2. günün olacak sanırım çokta iyi olur gerekirse hormon tahlillerini falanda yaptırırsın
ya dediğim gibi benim kürtajım daha farklı ama neticede kürtaj işte dr lar öyle diyo
dün kayra_esk le sohbet etmiştim ama bu akşam yok
Ayşecim hoşgeldin ezeli izlemiyormusun
canlarım kısaca anlatayım ben geçen ay aşılama yaptırdım olmadı aslında elle tutulur çok önemli bi prob. yok. aşılama tedaviside iyi başlamıştı yumurtalar gelişti çatladı spermler yıkandıktan sonra iyiydi ama olmadı işte. dr 1 ay aradan sonra tekrar aşılama dedi bu ay içinde kendiliğinden olma şansının olduğunuda söyledi. şimdi aşılama içn kullanılan iğnelerin kist yapma olasılığı var o yüzden bir dahaki ay gittiğimde kist var 1 ay daha bekleyelim demesinden korkuyorum soğan kürü yapmak istiyorum ama azıcıkta olsa hamile kalma olasılığımdan dolayı zararı olur diye korkuyorum dün kayra yada sordum en sonunda dr gidip muayene olduktan sonra eğer kist varsa bu kürü uygulayacaktım çalıştığım için akşam acile gidecektim ama eşimin işi çıktı gidemedim. sizce soğan kürünün zararı olurmu ya kusura bakmayın çok uzun oldu
slm arkadaşlar iyi geceler nasılsınız bu gece
merabalar canım hoşgeldin,seni tanımıyorum hikayen nedir
ben bi süre giremedim sanırım o sıra bizim kızalrla tanıştın senin hikayen nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?