ayşe eşinde ne güzel demiş okuyunca gülesim geldi.:roflol:,,,hamile kalmıyorsun bari,,,,yazısı hoşuma gitti.ama iyi bir fikirhoşbulduk canım kuzu iyidir inşallah
ya kayracım eşim diyorki hamile kalmıyorsun bari doktora verdiğimiz parayla beraber umreye gidelim dua ederiz belki rabbim orda nasib eder gelincede Allah kerim tedavi parası için
Merhabaaaaa
Ben geldim bi "ce" diyip gidiyom
ama kayracım bende hissediyorum
Yaklaştık sanırım be güzelim
Yaklaşık iki aydır hiisediyorum bunu
Daha önce ben de böyle bi his yoktu
Yalnız kayracım biliyo musun bu gün çok sancım var sanki adet olack mışım gibi!!
14. gündeyim ama hiç böyle ağrımazdı niye acaba??
Ne güzel olur aslında
Doğru düzgün namaz bile kılmayan ben o kadar çok isterdim ki hacca gidebilmeyi yada umrede oraları görebilmeyi.
Kız ayşe gidersen bize de dua et yavrum beee
ayşe eşinde ne güzel demiş okuyunca gülesim geldi.:roflol:,,,hamile kalmıyorsun bari,,,,yazısı hoşuma gitti.ama iyi bir fikir
hoşbulduk canım kuzu iyidir inşallah
ya kayracım eşim diyorki hamile kalmıyorsun bari doktora verdiğimiz parayla beraber umreye gidelim dua ederiz belki rabbim orda nasib eder gelincede Allah kerim tedavi parası için
ya aslında tam olarak öyle söylemedi :))))
yani tedavi sonuç vermiyor gibisinden bişiy söledii
bari hamile kalmıyosun lafı bana ait:roflol::roflol:
20 yaşındayım eftalyacım niye sordun canım
canım vakıa suresini akşamları okukumak çok rahatlatır fazileti çoktur
birde tedaviye başlayacağımız zaman yada bir işe başlayacağımız zaman işlerin yolunda gitmesi için naziat suresi okuyun
ayyy hastaymış zaten neyin var kuzumama kimse cvp yazmıyo bana zaten hastayım. benneyaptımki
ama kimse cvp yazmıyo bana zaten hastayım.
ayyyy çok sevindim müthiş bişey ben de peygamber efendimizin yanına gitmek oraları görmek hira nur dağını görmek kabeye yüzümü sürmek çok istiyorum çok ve biliyomusun iki yıl önce rüyamda gittim tavaf ettim şeytan taşladım sonra kayalıkların üzerinde oturup kabe yi izledim çok güzeldi keşke gidebilsek hemen gidin derim canım bizleride dualarında unutma canım:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhaba
ne zamandır giremiyordum sürekli sorun veriyordu site.sebebini anlayamadım yani.bu şekilde sorun yaşayanınız oldu mu kızlar? epey şeyler olmuştur eminim listeye göz attım da biraz;nazar değmesin hamişlerimize.
ya ayşecim biraz önceki yazıyı gönderince bi an zoruna gidermi acaba diye düşündüm iyi sende gülmüşün bende güleyim bari allah gülücükleri yüzümüzden eksik etmesin.:roflol:
canım üzmek istemem ama vefat eden kızının adı nur nisamıydı.adını koymayı düşünmüyormusun.canım ben peygamber efendimizin kabrini yani ravzayı mutahhara'yı ziyaret ettim
çok müthiş bir duygu tir tir titredim ağladım ve orda 2 rekat namaz kıldım
ve şu anda çok kez peygamber efendimizin kabrini rüylarımda ziyeret ediyorumn
kızım olursa adını ravza koymayı düşünüyorum
resimden küçük gösteriyorsun ki zaten küçük müşsün sizin şansınız daha fazla ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?