Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

hoşbulduk canım kuzu iyidir inşallah
ya kayracım eşim diyorki hamile kalmıyorsun bari doktora verdiğimiz parayla beraber umreye gidelim dua ederiz belki rabbim orda nasib eder gelincede Allah kerim tedavi parası için
ayşe eşinde ne güzel demiş okuyunca gülesim geldi.:roflol:,,,hamile kalmıyorsun bari,,,,yazısı hoşuma gitti.ama iyi bir fikir

üşüttünmü acaba belkide yumurtlama sancısıdır benimkilerde başlıyo yumurtlama günlerimdeyim ama çok ilginç klomen kullanmaya başlamıştım ama adetin 6 cı günü başlamıştım şimdiye kadar çatlayıp bu dönemin bitmesi lazımdı çünkü bu ayın 14 ünde adet günüm benimde kafam karıştı ayrıca neden gidiysun canım ya yeni geldin daha

Ne güzel olur aslında
Doğru düzgün namaz bile kılmayan ben o kadar çok isterdim ki hacca gidebilmeyi yada umrede oraları görebilmeyi.
Kız ayşe gidersen bize de dua et yavrum beee

canım ben bekarken ailemle umreye gittim ama eşimle gitmeyi çok istiyorum
RABBıM evine çağırsın bizleri inşallah namaz kılmayanlarada namaz nasib etsin biran önce gidersem dua ederim
annemler her yık gidiyor giderlerse sizede dua isterim inşallah

Son düzenleme:
ayşe eşinde ne güzel demiş okuyunca gülesim geldi.:roflol:,,,hamile kalmıyorsun bari,,,,yazısı hoşuma gitti.ama iyi bir fikir

ya aslında tam olarak öyle söylemedi :))))
yani tedavi sonuç vermiyor gibisinden bişiy söledii
bari hamile kalmıyosun lafı bana ait:roflol::roflol:

allah bizlerede nasip etsin bende evladımla gitmeyi çok isterdim

hoşbulduk canım kuzu iyidir inşallah
ya kayracım eşim diyorki hamile kalmıyorsun bari doktora verdiğimiz parayla beraber umreye gidelim dua ederiz belki rabbim orda nasib eder gelincede Allah kerim tedavi parası için

ayyyy çok sevindim müthiş bişey ben de peygamber efendimizin yanına gitmek oraları görmek hira nur dağını görmek kabeye yüzümü sürmek çok istiyorum çok ve biliyomusun iki yıl önce rüyamda gittim tavaf ettim şeytan taşladım sonra kayalıkların üzerinde oturup kabe yi izledim çok güzeldi keşke gidebilsek hemen gidin derim canım bizleride dualarında unutma canım:Saruboceq::Saruboceq:

ya aslında tam olarak öyle söylemedi :))))
yani tedavi sonuç vermiyor gibisinden bişiy söledii
bari hamile kalmıyosun lafı bana ait:roflol::roflol:

ya ayşecim biraz önceki yazıyı gönderince bi an zoruna gidermi acaba diye düşündüm iyi sende gülmüşün bende güleyim bari allah gülücükleri yüzümüzden eksik etmesin.:roflol:

canım vakıa suresini akşamları okukumak çok rahatlatır fazileti çoktur
birde tedaviye başlayacağımız zaman yada bir işe başlayacağımız zaman işlerin yolunda gitmesi için naziat suresi okuyun

Bak bunu bilmiyodum canım
Söylediğin iyi oldu ayşecim
gerçi bi kaç zamandır sanki ne okumam bana hissetiriliyormuş gibi var ya kızlar
daha önce hiç okumamıştım vakıayı
bu gün kayranın okuduklarında gördüm ve okumak geçti içimden
Öyle rahatladım ki
Niyeyse çok sıkılıyodum sanırım eşimle ilgiliydi emin değildim
ama şimdi eşim bi şeyler kırınca da rahatladım wallaa
var bişeyler ama Rabbim hayra çıkartsın
Geçen de Meryem suresi için öyle olmuştu
onuda okuduğum sırada yine çok etkilenmiştim
O zamanda bebekle ilgiliydi sıkıntım
Şu naziat suresi de aklımda olsun da klomene başlamadan mutlaka okuyayım

bugün gün boyu internette gezindim durdum yani varya eşimin gözüne batmaya başladım

Medine dilencisi gibi oldum zaten Ayşecim
Giderlerse onlardan da iste dua bizim için
Allah kabul etsin ibadetlerini canım

bu arada kayracım ne güzel sen de rüyanda gidivermişsin oralara
Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inşaaallaaaah :Saruboceq:

Kayra ne kadar oldu klomen kullanalı sende de mi sancı var??
Hesabı tam yapamadım da

canım ben peygamber efendimizin kabrini yani ravzayı mutahhara'yı ziyaret ettim
çok müthiş bir duygu tir tir titredim ağladım ve orda 2 rekat namaz kıldım
ve şu anda çok kez peygamber efendimizin kabrini rüylarımda ziyeret ediyorumn
kızım olursa adını ravza koymayı düşünüyorum

canım özürdilerim gözümden kaçmış sitede sorun vardı bir ara pc yi kırmayı düşünmüştüm ama şimdi yok şükür evet hamişlerimizi korusun rabbim en kısa zamandada bize nasip etsin ,inşalllaaaahh ve geçmiş olsun canım grip mi oldun yoksa kendine dikkat et nar portakal ye bol bol

ya ayşecim biraz önceki yazıyı gönderince bi an zoruna gidermi acaba diye düşündüm iyi sende gülmüşün bende güleyim bari allah gülücükleri yüzümüzden eksik etmesin.:roflol:

canım neden zoruma gitsin cümlemizin gülücükleri eksik olmasın

canım üzmek istemem ama vefat eden kızının adı nur nisamıydı.adını koymayı düşünmüyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…