Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

işte bu çok iyi bir çözüm a.sinşallah yoktur ama varsada yalancı kist diyorlar geçer hemen bize gelip yazarsın dimi yine canım

ok.canım mutlaka haber veririm hem bugün 12. günde olduğum için tahmini yumurtlama dönemimide öğrenebilirim. bu çok iyi oldu hatta eşimi ikna edersem bugünde gidebiliriz ya acile bunun için gitmek çokmu abartı acaba biraz utanıyorum

:kedi: ya evet ne diyceksin ağrımmı var diyeceksin belki ozaman bakarlar

:kedi: ya evet ne diyceksin ağrımmı var diyeceksin belki ozaman bakarlar

ya gerçi özel hast devamlı gittiğim yer çalışıyorum vaktim yok kontrol için geldim falan dersem sorun olmaz sanırım :kedi: off ya onlar aldıkları paraya baksınlar ama ne yapiyim bunların hepsi doğru

ya gerçi özel hast devamlı gittiğim yer çalışıyorum vaktim yok kontrol için geldim falan dersem sorun olmaz sanırım :kedi: off ya onlar aldıkları paraya baksınlar ama ne yapiyim bunların hepsi doğru

özelse hiç düşünme canım parasıyla nasıl olsa bakıcaklar tabi ben devlet sandım

ya canım olurmu öyle şey sen bana çok yardımcı oldun ben teşekkür ederim zaten burasıda olmasa patlıcam bu konuyu eşim ve benim dışımda kimse bilmiyokimseyle konuşamıyorum soramıyorum o yüzden burası bana çok iyi geldi

bende burayı ankaraya gidip geldikten sonra dr un verdiği ilacı araştırırken tesadüfen buldum iyiki bulmuşum banada çok iyi geldi bebeğime yaklaştığımı hissetmeye başladım bu günlerde bunu 8 yıldır hissetmemiştim

canım ya çok zor beklemek. bu arada ben çıkmalıyım sana iyi akşamlar kusura bakma yalnız bıraktım kendine çook iyi bak yarın işten sonra mutlaka yazarım

canım ya çok zor beklemek. bu arada ben çıkmalıyım sana iyi akşamlar kusura bakma yalnız bıraktım kendine çook iyi bak yarın işten sonra mutlaka yazarım

tamam canım rabbime emanet ol kendine iyi bak yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

yavruceylancım ayşecim eftelyacım hoşgeldiniz nerelerdesiniz nasılsınız ceylanım rabbim kabul etsin dualarını canım ya kuzucum gelmedi iki gündür niyeki:uhm:

merabaaa kızlarrr nabersiniz ben biraz şarkı türkü dinliyom kafa yaptım sengözlerimebaksanab

Merhabaaaaa
Ben geldim bi "ce" diyip gidiyom
ama kayracım bende hissediyorum
Yaklaştık sanırım be güzelim
Yaklaşık iki aydır hiisediyorum bunu
Daha önce ben de böyle bi his yoktu
Yalnız kayracım biliyo musun bu gün çok sancım var sanki adet olack mışım gibi!!
14. gündeyim ama hiç böyle ağrımazdı niye acaba??

yavruceylancım ayşecim eftelyacım hoşgeldiniz nerelerdesiniz nasılsınız ceylanım rabbim kabul etsin dualarını canım ya kuzucum gelmedi iki gündür niyeki:uhm:

hoşbulduk canım kuzu iyidir inşallah
ya kayracım eşim diyorki hamile kalmıyorsun bari doktora verdiğimiz parayla beraber umreye gidelim dua ederiz belki rabbim orda nasib eder gelincede Allah kerim tedavi parası için

Bilmiyom ki bu gün benimde aklıma geldi
Zuzu hiç uğramadı bu gün diye
Merak ettim vallaaa
Bu arada dua edince ferahladım biraz.
Özellikle vakıa suresinin mealini okuyunca biras ağladım belki ondandır
ama dualarımda rabbimden isteyen uğraşan çabalayan herkese haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı,sağlıklı, akıllı, imanlı evlatlar nasip etmesini diledim
Rabbim inşaallah kabul eder. :Saruboceq:

canım vakıa suresini akşamları okukumak çok rahatlatır fazileti çoktur
birde tedaviye başlayacağımız zaman yada bir işe başlayacağımız zaman işlerin yolunda gitmesi için naziat suresi okuyun

hoşbulduk canım kuzu iyidir inşallah
ya kayracım eşim diyorki hamile kalmıyorsun bari doktora verdiğimiz parayla beraber umreye gidelim dua ederiz belki rabbim orda nasib eder gelincede Allah kerim tedavi parası için

Ne güzel olur aslında
Doğru düzgün namaz bile kılmayan ben o kadar çok isterdim ki hacca gidebilmeyi yada umrede oraları görebilmeyi.
Kız ayşe gidersen bize de dua et yavrum beee

kızlar merhaba
ne zamandır giremiyordum sürekli sorun veriyordu site.sebebini anlayamadım yani.bu şekilde sorun yaşayanınız oldu mu kızlar? epey şeyler olmuştur eminim listeye göz attım da biraz;nazar değmesin hamişlerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…