Allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok
eftelyacım hoşgeldin nerelerdesin
merhaba geçmiş sayfaları okuyordum yeni gördüm yazdığını dün falan çok misafirim geldi yorgunum ysatıyorum şu an
merhabalar kızlarrrrr nasılsınız
hoşbulduk canım valla bu siteye iyi alıştık tiryaki gibi birşey oldu.merhaba canım hoşgeldin
hoşbulduk canım valla bu siteye iyi alıştık tiryaki gibi birşey oldu.
hemde nasıl sabahtan akşama burdayım hergün de kuzunazcım nerelerde dünde girrmedi bugünde merak ediyorum
kayracım saol ilgin için evet rahim filmi çetirdim 1.5 yıl önce adetimden sonra 12. gündeyim yarın soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama dediğim gibi korkuyorumda dr bu kendiliğinden olabilir dediği için gerçi bu bi mucize olur bana göre az bi ihtimal ama işte o azıcık ihtimal bile umut oluyo ve yaparsam zararı olurmu diye düşününüyorum. tabi diğer taraftan bi dahaki ay aşılama için gittiğimde kist var demesindende korkuyorum ne zor iş kafam karmakarışık
selamun aleyküm açmış olduğunuz sayfa gercekten çok guzzl.bende boyle birşey arıyordum.benım hıkayem ben 4 yıllık vlıyım 3 yıldır korunmuyorum.bu sene ıkı defa aşılma ve gectıiğimiz hafta tupbebek tedavısı oldum bugun malesef sonucu aldım negatıf.benım sol tupum tıkalı.yumurtlama sorunu yok sadece yumuta kalıtesı bıraz duşuk.eşimin spermınde sorun yok.başka prblem yok allaha çok şükür.ama olmuyor.allahıma guvenıyorum.hacda da okdar dua ettım.demek vaktı zamanı gelmemiş onu blıyorum.allahım her ısteyenın kucağını doldursun.
canım kendimi senin yerine koyup ne yapardım diye düşünüyorum ben olsam soğanı rabbime sığınıp yapardım bebeği nasip ederse rabbim aynı zamandada korur eminim ama yinede seni etkilemek istemem saraçoğlunun sitesine bi gözat canım orda kullanırken hamile kalanları okudum sanırım inşalllaahhh en kısa zamanda nasip edwer rabbim bebeğini:Saruboceq:
saol canım umarım herkes en kısa zamanda herkese nasip eder . en doğrusu ben yarın doktora gdip muayene olayım eğer kist varsa yaparım kürü çalıştığım için dr. gitmek zor oluyor ama akşam acilde muayene olabilirim sanırım anlarlar herhalde kist olup olmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?