evet ya bazen çok sinir oluyorum niye öyle oluyorsayaaa sitede gene sorun başlıyor galibaaaa .....
yavruceylan araştırdım canım folic asitle aynıymış.bende adet olduktan sonra başlayacam adı sadece folıc plus asit diye yazıyor içinde 90 tane var. 3 aylık kullanım için
arkadaşlar kimse yok sanırım 2 arkadaşımız yavruceylan ve pırlanta arkadaşımız giderken hoşcakalın bile demeden gitti ama neyse.yarın görüşmek üzere .opuyorumnanaktan
bana günde 3 defa iç demedi canım 1 tane içmek lazım bu dedigim 3 aylık kullanım içinCanım sitede sorun var
yazamadım bi türlü
folbiol folic plusın aynısı
sadece günde 1 kere alınıyor
folic plussa günde 3 defa alınıtor
ben okulda yanıma alamadığım için folbiolu tercih ettim
kullanım kolaylığından sadece
Nedir yüreğimi bu denli acıtan...
Bir kılıç yarası gibi,İyileşse bile içerden kanayan
Sıcak sıcak gözlerimden akan damla bile,
Isıtmaya yetmiyor içimi...
Her aklıma geldiğinde titriyor içim,
Üşüyorum....
Geceleri bile üşüyorum
Nolur rüyalarıma gel ısıt beni
Rüyalarımda gel kucağıma
Rüyalarıında okşayayım saçını
Rüyalarımda öpeyim gözlerini
Biraz olsun ısınırım belki....
Nolur bırakma beni bu soğuk yanlızlıkta
Gel yavrum gel bebeğim gel ısıt beni....
evet cnm lh ve fsh yuksek çıkmıştı geçen aylarda bu ay tekrar yaptırdım.daha almadım sonuçları .şuan klomen kullanıom 10 . gün gidicem o gün birdaha bakıcaklar.hayırlsı olsun inşallah hakkımızda . çok korkuyorum anne olamazsam die
ayşecim bende rüyamda gördüm kızımı...aynı zeynebim...diyorumki allahım zeynebimi yeniden bana verdi diyorum .kızıma diyorumki birdaha seni kırmayacam birdaha seni üzmeyecem diyorum iyice sarılıyorum canım...birden kayboluyor gözümün önünden..diyorum babasının yanındadır.mustafa zeynep yanındamı diyorum.yok diyor arıyorum ki balkonda yazık şu ayazda üşümüştür diyorum ayaklarını sıcak su ile yıkıyorum sonra battaniyeye sarıp iyice sarılıyorum zeynebime.....:gitme:sonra birlikte uzanıyoruz kızımla ellerini gögsüme degdiriyor diyorum memek istiyor tam emzirirken uyanıyorum.komşulara söyledim gördügüm rüyayı diyorlarki kızın seni özlemiş ve rüyana girip seninle sarılmak istemiş.dediler
Ayşecim yaaaaa.....
Niye böyle yapıyosun canım benim mafoldumben
bak üzüldüm yine....
Ama şiiri çokgüzel .....
[mrh ilk önce bilgilerinle bizi aydınlattığın için allah razı olsun.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor bişey.ben 5 senelik evliyim yaklaşık 3 senedir korunmuyorum,fakat bir türlü hamile kalamadım.bu uğurda gitmediğim özel doktor kalmadı.fakat hiç birinden bir netice alamadım.en son gittiğim doktor bana erken menopoza girdiğimi (bu arada yaşım 35)tüp bebekte dahi şansımın %10 olduğunu söyledi.tahmin edersinizki o anda yıkıldım ve benim için herşey bitti dedim,en çok duymak istediğim o anne kelimesini hayatım boyunca duyamıyacağımı düşünmek beni bitirdi.benim fsh sayım 25 çıktı ve doktor o kadar soğukkanlı bana anlattıki çocuğum olamıyacağını hayretler içerisinde kaldım.hiçmi insani duygusu yok diye.sonra kuzenimle konuştum ve kısa bir süre önce arkadaşlarının bebekleri olduğunu ankarada ankalıfe tüp bebek merkezinde tedavi gördüğünü söyledi ve hemen tel,num.bulup aradık konuştuğum danışman beni tekrar dünyaya döndürdü,allah ondan razı olsun önümüzdeki ay adet olunca 2.günü orada olacağım ve tetkiklerim yapılacak.benim sormak istediğim soru şu lütfen biliyorsanız paylaşın benimle.en son adetim kistler yüzünden gelmemişti ve ilaç kullandm.şu anda korktuğum tekrar stresten adetim gelmesse ne olacak.ben soğan kürünü ve incir kürünü duydum ve araştırdım ama ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum.şu an adetimin 5.günü tabi stresten kesildi kesilcek durumda.ne olur bana yardımcı olun bilgilerinizi paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?