Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

arkadaşlar geçenlerde bi arkadaşa gittim .özellikle görüşmek istedim kendisiyle....2 tane kızı var yaşı 4o civarı .iki kızıda aşılamayla oldu . aşılamayı nerede yaptırdım dedim malatya tüp bebek merkezinde dedi. bana dediki canım evlat asıl öbür dünyada gerek bu dünyada bir günü yok dedi sonra çocukları yaramaz olsa gerek bazen diyorumki rabbime allahım ben evlat istedimde böylesinimi istedim dedi .aman abla dedim isyana giriyorsun .o yüzden herşeyin hayırlısını dilemek istemek gerek..o yüzden her zaman derim.akıllı uslu beni ve kimseyi yormayan vatanına ve milletine hayırlı ve saglıklı evlat ver diye dua ederim

yavruceylan sen neler yapıyorsun.canım folbiol kullanıyormuşun bu vitaminmi acaba

yavruceylan araştırdım canım folic asitle aynıymış.bende adet olduktan sonra başlayacam adı sadece folıc plus asit diye yazıyor içinde 90 tane var. 3 aylık kullanım için

arkadaşlar kimse yok sanırım 2 arkadaşımız yavruceylan ve pırlanta arkadaşımız giderken hoşcakalın bile demeden gitti ama neyse.yarın görüşmek üzere .opuyorumnanaktan

yavruceylan araştırdım canım folic asitle aynıymış.bende adet olduktan sonra başlayacam adı sadece folıc plus asit diye yazıyor içinde 90 tane var. 3 aylık kullanım için

Canım sitede sorun var
yazamadım bi türlü
folbiol folic plusın aynısı
sadece günde 1 kere alınıyor
folic plussa günde 3 defa alınıtor
ben okulda yanıma alamadığım için folbiolu tercih ettim
kullanım kolaylığından sadece

arkadaşlar kimse yok sanırım 2 arkadaşımız yavruceylan ve pırlanta arkadaşımız giderken hoşcakalın bile demeden gitti ama neyse.yarın görüşmek üzere .opuyorumnanaktan

Görüşürüz inşaallah cnım kendine iyi bak
Şimdi bende bi arkadaşın bebişinin resmini gördüm
Çok tatlıydı maaşaalllaaaah
ama insan kendisinin de olsun istiyo bi tane :a015:

bana günde 3 defa iç demedi canım 1 tane içmek lazım bu dedigim 3 aylık kullanım için

dr bana üç defa demişti
Belki miligramı farklıdır.
Çünkü benim ilk aldığım folic plusta 1 tanesinin miligramı düşüktü
Ancak 3 tane içince yaklaşık 5-6 miligram ediyordu
O yüzden günde 3 taneydi
Şimdi kullandığım folbiolun 1 tanesinde 5 miligram var
O yüzden tek seferde yetiyor canım

evet cnm lh ve fsh yuksek çıkmıştı geçen aylarda bu ay tekrar yaptırdım.daha almadım sonuçları .şuan klomen kullanıom 10 . gün gidicem o gün birdaha bakıcaklar.hayırlsı olsun inşallah hakkımızda . çok korkuyorum anne olamazsam die

ayşecim çok güzelmiş ya inşallah ısıtır seni bizi bebişlerimiz pamuk elleriyle cnm opuyorumnanaktan

hoş geldin cnm korma inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla

inşallah arkadaşım.bu siteden bir sürü şey öğrendim.inşallah hayırlı haberlerimizi de paylaşırız burdan.

canım benim o herzaman seninle zaten bie evlat annesinin yanından nasıl ayrılır onlar bizim meleklerimiz onlar
şefaatçilerimiz olacak
şiirimi beğendinizmi çok duyguluym bugün dokunsanız ağlayacam

[mrh ilk önce bilgilerinle bizi aydınlattığın için allah razı olsun.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor bişey.ben 5 senelik evliyim yaklaşık 3 senedir korunmuyorum,fakat bir türlü hamile kalamadım.bu uğurda gitmediğim özel doktor kalmadı.fakat hiç birinden bir netice alamadım.en son gittiğim doktor bana erken menopoza girdiğimi (bu arada yaşım 35)tüp bebekte dahi şansımın %10 olduğunu söyledi.tahmin edersinizki o anda yıkıldım ve benim için herşey bitti dedim,en çok duymak istediğim o anne kelimesini hayatım boyunca duyamıyacağımı düşünmek beni bitirdi.benim fsh sayım 25 çıktı ve doktor o kadar soğukkanlı bana anlattıki çocuğum olamıyacağını hayretler içerisinde kaldım.hiçmi insani duygusu yok diye.sonra kuzenimle konuştum ve kısa bir süre önce arkadaşlarının bebekleri olduğunu ankarada ankalıfe tüp bebek merkezinde tedavi gördüğünü söyledi ve hemen tel,num.bulup aradık konuştuğum danışman beni tekrar dünyaya döndürdü,allah ondan razı olsun önümüzdeki ay adet olunca 2.günü orada olacağım ve tetkiklerim yapılacak.benim sormak istediğim soru şu lütfen biliyorsanız paylaşın benimle.en son adetim kistler yüzünden gelmemişti ve ilaç kullandm.şu anda korktuğum tekrar stresten adetim gelmesse ne olacak.ben soğan kürünü ve incir kürünü duydum ve araştırdım ama ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum.şu an adetimin 5.günü tabi stresten kesildi kesilcek durumda.ne olur bana yardımcı olun bilgilerinizi paylaşın

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gönlümüzdekini hayırlı kılsın,
Hayırlı ise evlatlarımıza kavuştursun.
Fsh yüksekliğine soğan kürünün iyi geldiğini dyumuştum.
Bende kullandın ama fsh düşüklüğü için değil canım.
soğanı bir sonraki adetine 15. gün kala başlıyorsun 15 gün kullanıyorsun ve bitirdiğinde adet oluyorsun.
Hayırlı haberlerle dön aramıza olur mu canım?_ opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…