Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni kötü etkileyecek haberleri izleme moralini hep yüksek tut üzülme hiçbirşeye tabiki biraz zor ama işte dr arkadaşıma tedavi öncesi bunları söylemişti kız harfiyen yaptı hepsini sigarayı söylemiyorum bile sen çok çok nadir belki yarım içiyosun boşver onuda içme bu arada ne yazıkki ben kullanıyorum ve bırakamıyorum bi türlü
hadi hayırlı olsun okudum şimdi açıkolmasına sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun inş..
kuzucum saçların saçlarının rengi ve sen çok güzelsin bence hiçççç değiştirme derim ben sağlıklı saçlarına yazık olur
olsun benimde burnum öyle ama rabbim bizide böyle beğenmiş böyle yaratmış hem her güzelin bi kusurcuğu vardır yerimseniben
boşver göbüş nasılsa gider bi şekilde sağlığımız yerinde bebişlerimiz göbüşümüzde eşlerimiz evimizde olsun gerisi boşşşş
Allah nasip ederse inşallah okuycam canım çok koşturmaca olcak yarın eşim öğlene kadar çalışıcak o gelene kadar birsürü iş yapmam lazım of yaa bayramı evimde geçirmek istiyorum ben ama öyle bi şansımızda yok cümbür cemaat gidicez eltimleride biz götürcez yarın herzamanki gibi
benimde çok işim var aslında bende bu arada ablam bana elbise dikecek te elbiseye işlemek için şerit taşlardan almak istiyorum nerden bulabilirim acaba ya
kuzucum ordamısın canım
canım saat epey geç olmuş sende çıkmışsın iyi geceler yarın bakaarım artık
sen yatıyomusun canım ya benim şeker hapım bitti yeniden yazdırıp içsemmi içmesemmi acaba ne dersin