kuzucum bekliyorum şimdi dr un yanından çıkmışsındır hadi hayırlı haberlerle gel güzelim
geldim canım dr rahim filmim içinilaçlar yaılmış raporada normal açık olduğunu yazmışlar dedi çok iyi çekememişler ama dedi neyse sorun yok yani adet olunca tedaviye başlayacağız yalnız hemen iğneye başlamayacakmışız önce femara kullanıcakmışız eğer ona çok iyi cevap vermezse iğneye geçecekmişiz OHSS riski olmaması için çok dikkatli olacağız dedi
bu femara dediğin klomen gibimi canım
canım pardon meme kanserind ekullanılan bir ilaçmış
hımm peki o ilaca nasıl bi tepki vermesi gerekiyo vucudunun canım
anladım canım şimdi sen bunu bir iki gün kullanıp yumurta gelişmezse yani büyümezse iğne kullanıcaksın büyürse ilaçla iğne kullanmadan aşılama olucaksın ne kadar şaşkınım şunu anlamadım bazen duruyo beynim gerçekten yaa inşallah canım emeklerinin karşılığını vericek rabbim inşalllaaahhhh
canım femarayla başlayacağız yumurtaları uyarmaya yavaş yavaş 5 gün filan kullanacağım artık allah yardım etsin bakalım hayırlısı olur umarım
içini rahat tut canım rabbim gönlünün temizliğine layık bir sonuç verir inşallah ama kafanı rahatlat ne olur psikolojik olarakta kendini hazırla güzelim çok önemli haberleri bile izleme çay kahve azalt kola hele hiç içme canım sen bunları biliyosundur ama yinede ben hatırlatayım canım eee yeğenim gelicek kendine iyi bakmalısın güzelim
olsun güzelim çalışınca öyle oluyo e bide hastahaneye gittin geldin iyi makinen olmuş
kuzucum nerelerdesin özelttin neler yaptın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?