canım geçmiş olsun hemen düzeltiyorum 30 gün iyi bir süremi senin için canım daha önceden nasıldı siklusların
canım o ilaçları ın belli kısmını ssk karşılamıyormu, benim bildiğim raporu var, onu çıkartman lazım...
kuzunaz benimde adetim 8 aralık ama daha şimdiden belim ağrımaya başladı önceki aylarda hiç böyle olmuyodu ama ümitlenmek istemiyorum:Saruboceq:
hadi inşallah canım hem istanbulda olduğun için orda satanlar çok olur gibi geliyo bana inşallah canım kolayca ilaçlarını bulup hayırlısıyla aşılamana geçersin sonrada bize müjde verirsinn ohhh topiğimiz hamişlerle dolup taşsın inşallahh:enbuyukkk:
inşallah mübarek günlerdeyiz canım dua et bu arada yarın 1000 tane ihlas okuyanın duası kabul olurmuş inşallah yarın çalışmam da evde dua ederek geçiriim zamanımı inşallah allahım gerçi temizliğimde varda temizlikde denmez temizliğimi yaptım makinem bozuldu bugün tamirden gelecek tülelrimi yıkayacağım halılar yıkamacıdan gelecek oy oy oy
yaaaa bana kimse cvp yazmıyo nezamandır yazıyorum bişeyler cvp veren yok valla beni aranıza almak istemiyomusunuzsenağlamaben arkadaş olmak istiyorum sizlerle ama malesef kimse konuşmuyo benle.senağlamasenağlama
kuzunaz pardon cvbın yeni geldi sağol cnm amin Allah hepimizin duasını kabul etsin bende yarın okuycam ben 1e kadar çalışıcam yarınAllah razı olsun cnm
ayferciğim düzelttim canım ama listede baktım en son 27.10 da adet olmuşsun bu ayda 25 inde yani 30 günde değil 28 günde olmuşsun adetini bu çok iyi haber bence sen bu ay incir kürü yap polen filan ye sende yumurta tembelliği var ya ve yumurtlamanı takip et sıkı çalış yine inşallah allah nasip eder
canım aşılama yaparken rapor çıkartırlarmı ki acaba ben tüp bebek merkezinde yaptırıcam aşılamamı
yok sekerım 31 cektıya ay.tam 27 sını de sayarak gel bu tarıhe 30 gun olıyyy..
sekerım ıncır kuru ne ıse yarıyo bogurtlenın yaptıgı ısı mı yapıyo yanı catlatma falan....
canım arkadaşım güsel desteğin için çok teşekkürler inşallah hamiş olursam eskişehire gelirsem eltimin yanına görüşürmüyüz orada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben aslınd anasıl biriyim biliyormusun bazı insanlar vardır çabuk arkadaş edinirler çabuk kırarlar o arkadaşlarını ben kolay kolay herekese alışamam çok iyi tanımam iyi şeyler hissetmem lazım o insan hakkında ama o zaman gerçekten dostum olursa gerçekten dostum olur yani bilmem anlatabildimmi sen burada gerçekten dostluğuna temiz kalbine inandığım arkadaşlarımdan birisin
tamam cnm sağol yaaa olsun bende beni aralarına almak istemiyolar heralde diye düşünmüştüm.Allah inşallah şu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin hepimizn kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv:ben 41 tane meryem süresi okumaya başladım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?