Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar günaydın simdi doktordan geldim ultrasonla baktı var gibi ama biraz kilolu oldugun için secemiyorum dedi kan testı istedi idrarını biriktir iyice bi daha bakalım dedi yani öğleden sonraya kaldı
kuzucumnormalde benim çok kişiden duyduğum kanallar biraz bile kapalıysa bu ilaç sayesinde yani hsg de açıldığı yani senin açık canım stres yapma samyeli sen nasılsın canım görüşemedik bayadır
2 bucuk 3 saat sonra cıkar sonuc dediler ama heycanlıyım suan vakıtte gecmek bilmiyor
canım çok güzell bi haber,,, ohhh yandan yandan :teytey::teytey::teytey:
canım 9 ay geçireceksin şimdiden sabırlı olmayı öğrenmelisin bence
canım 9 ay geçireceksin şimdiden sabırlı olmayı öğrenmelisin bence
ayyy inşallah çok rahat ve güzel bi hamilelik geçirirsin canım tadını çıkar iyice ve eğer maddi olarak olanağınız varsa özel bi hastahanede doğum yapabilirsin :CüvCüv:
aaa hamile mi var..aycaa tebrıkler ya...ALLAH hepimize nasip eder insallah bak bu ay hayırlı geldı sokuluyoruz yavas yavas..Maaşaalllaaaaahhh...
ayy canım inşşşha bölee taklaattığınıda görürsünn :)biliyorum canım ondan heycanlı degılım zaten ögleni bi gecirsem kesın gördüm dese rahatlıycam
1.58 boyum biraz fazlalıgım var abartılı degıl ama var yinede
gunaydın kızlarrr...
kuzunaz benım kırmızılar geldıı...bu ay bögurtlen köku kullandım 30. gunde geldı...sıkı calıştık ama tutmadı yıne...sen benım sat ı 25 11 olarak degıstırebılırsın hayatım beklenen adetıde 25 12 yapıver sana zahmet..bu ay da bogutlene devam etmelı mıyım dersın
sonra bagımlı kalmıyım da onsuz yumurtlayamıyorum falan olmayayım da.
ayçacığım canım maşallah diyorum tekrar tekrar allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bakalım öğleden sonra değerlerinde çıksında bakalım bu arada kayracım hoşgeldin sağol desteğin için canım ban moral veriyorsun teşekkürler bu arada ben akşam dr la randevum var aşılama öncesi görüşeceğim kullanacağım ilaçları öğrenip ayarlamam lazım dün bana kullanacağım ilaçları yazmış toplamda 610 tl tutyor ama ben çiderden elinde olup yüzdesiyle alıp satanlardan ayarlıyacağım daha uygun fiyata inşallah tabi bakalım hayırlısı allhatan en az maddi kayıpla atlatırsam iyi olur benim için tekrar kendimi toparlamam zaman alır çünki
ayçacığım canım maşallah diyorum tekrar tekrar allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bakalım öğleden sonra değerlerinde çıksında bakalım bu arada kayracım hoşgeldin sağol desteğin için canım ban moral veriyorsun teşekkürler bu arada ben akşam dr la randevum var aşılama öncesi görüşeceğim kullanacağım ilaçları öğrenip ayarlamam lazım dün bana kullanacağım ilaçları yazmış toplamda 610 tl tutyor ama ben çiderden elinde olup yüzdesiyle alıp satanlardan ayarlıyacağım daha uygun fiyata inşallah tabi bakalım hayırlısı allhatan en az maddi kayıpla atlatırsam iyi olur benim için tekrar kendimi toparlamam zaman alır çünki