Kuzuuu
Teşekkür ederim değişmişsin tarihleri
Bişiy sorcam sana makasta yapıyolar değil mi işlemleri??
he anladım canım benim grip filanmı oldun
ewweeeet canım ama benimkiler değil kayranınkiler
sabahdan beri bi üst katta eltisindeler
bi de kayradalar
kızın yerine ben sinir oldum wallaaaaklava: klava: klava:
hayır canım normal röngen odalarında uzun masalar varya üzerine yatıyorsun ne bilim akciğer filmi vs çekiliyorsun ya öyle ama en ucuna kadar yatıyorsun ayaklarını uc noktalara koyuyorsun dr işlemi yapıyor ilacı gönderiyor ve ağrı başlıyor( sonra röntgeni çekiyorlar işte canım 10 dakikalık bir işlem toplamda 30 dakika bi ağrı çekiyorsun ama bay aağrıyor ilaç ağrıtıyor ama
tam bir ay önce
Zaten nane mollayımdır
Öyle nazımdan tuzum yarılır
bünyem zayıf yani
gripti yattım bi hafta
Öksürük bana kaldı
Yapıştı gitmedi yaaa Şeniz
Buldu güzel yer hiiiç gitmeye niyetlenmedi
Ama artık beni boğmaya kalkınca
Ben onu göndereyim bu misafirlik uzaadı dedim
Aldım ilaçlrımı başladım
eee rahime aletide ordamı takıyolar??
anladm canım bende kayranınkilerden bahsediyorum bende sinir oluyorum valla sorma ama birlikte otursalar ondan iyi valla ya ama kayraya da kızıyorum ben hiç önemsemiyor kendisini baksana çatlama iğnesini olmayacakmış
anladım canım çok geçmiş olsun inşallah kurtulursun ama çok dikkat et kendine
evet canım tabikide bi aletle birde aleti çıkardıktan sonra filmi çekiyorlar sanırım
hayır canım normal röngen odalarında uzun masalar varya üzerine yatıyorsun ne bilim akciğer filmi vs çekiliyorsun ya öyle ama en ucuna kadar yatıyorsun ayaklarını uc noktalara koyuyorsun dr işlemi yapıyor ilacı gönderiyor ve ağrı başlıyor( sonra röntgeni çekiyorlar işte canım 10 dakikalık bir işlem toplamda 30 dakika bi ağrı çekiyorsun ama bay aağrıyor ilaç ağrıtıyor ama
Ağrıya da alışkınım canım
Benimki hiç sancısız olmazki
Dün bi tane bugün bi tane olmak üzere iki majeziklee atlatıyorum şimdilik
ben de düşünüyorum hsg ama klomenden önce mi olmalı sonra mı olmalı diye düşünüyorum
Ocakta klomene başlayalım olmazsa diyoruz eşimle
Zaten dalga geçiyo benle
biraz ince yapsan yumoşlarını diye
hayırlısı güzelim önce şuna cevap vereyim üzerinde örtü olmuyor benim üzerimde uzun kazak vardı altımda tayt taytımı çıkardım ve uzun ya kazağım onu yukarı çekmemi istediler yalnız şöle kötü bir tarafı vardı röntgeni çeken teknisyenmiydi ne o erkekti ya((( ama bir yerimi görmedi ben hep elimle kazağımı tuttum acı çekerken yüzüme baktı o zaman utandım ya bu arada işimi garantiye almak istiyorum diyorsan önce rahim filmi çektir
valla canım sana ne kürü yarar ki şu sorunum var desen ona göre şunu kullan deriz bolbol keçi boynuzu pekmezi yiyin derim .yaaaa vaktinde istemediniz .şimdide olsun istiyorsunuz degilmi .ne diyeyim canım .şu an kaç yaşındasınMerhaba arkadaslar bende kisaca size derdimi anlatayim...
2007 de evlendim, esimin istegi üzere ve yasimin nedeniyle hemen bir cocuk istemedik. Hemen dogum kontröl hapina uzandim ve yarim sene onu kullandim.
Evlendigimde 50 kiloyu zor getiriyordum tartiya, ve 2 sene icinde 20 kilo aldim.
Meslegim muhasebeci, ve cok hareketsiz bir insanim..
Neyse 6 ay dogum kontrol hapindan sonra benim cocuk isteyim cok kabardi, ama esim yine istemedi, bende haplardan igrenen bir insanim sevmem hapi, esimle kadin doktpruna gittik ve ben band aldim, ve yine bir 3 ay onu kullandim...
Sonra ben korunmamaya basladim, esimin korunmasini istedim. Hem benim vücüdum dinlensin, hemde istedigimiz zaman hemen bebegimiz olsun diye...
Esim 4 ay korundu, sonrasina oda birakti (oda bebek istedi), simdi 7 aydan beri deniyoruz ama olmuyor.
Gecen ay kadin doktoruna gittim, ve test yaptirdim, hic bir sorun yok dedi doktorum, yumurtlama düzenli, ve bir hamileligi önlemek icin hic bir sorun yok dedi....
Eve döndügümde esime anlattim ve onun bir doktora bas vurmasini istedim, bilmiyorum neden ama bastan istemedi, yok efendim bende sorun yokta yok bilmem ailede böyle birsey görünmedide, yok efendim millet ne der felan....
Tmm dedim senden ayriliyorum, git baskasini bul, ve ondan yap bebeklerini dedim, ve iki günlügüne anneme gittim...
Dayanadi benimki tabi geldi.. Simdide bana yilbasina kadar denememizi ama olmazsa, hemen bir doktora gidecegine söz verdi. Ve gitti Doktorunuda buldu.
Bu ay cok hevesliydik, cünkü benim düzenli olan adetim bu ay 5 gün gecikti, test aldim bugün yapacaktim eve geldim tuvalette yine bir hüzün....
Arkadaslar ben simdi hangi kürü uygulayayim bana hangisini önerirsin?
Yüreginiz sevgiyle kalsin.
Askperest
canım bende rahim filmi çektirmiştim .dedigin gibi oda erkekti.ama üzerimde örtü oldugu için rahattım.oldugum masada 2 tane film çekti bi de 24 saat sonra gel yine film çekecez dedi o içimize verdigi ilaç 24 saat sonra çekilen filmde bile belliydihayırlısı güzelim önce şuna cevap vereyim üzerinde örtü olmuyor benim üzerimde uzun kazak vardı altımda tayt taytımı çıkardım ve uzun ya kazağım onu yukarı çekmemi istediler yalnız şöle kötü bir tarafı vardı röntgeni çeken teknisyenmiydi ne o erkekti ya((( ama bir yerimi görmedi ben hep elimle kazağımı tuttum acı çekerken yüzüme baktı o zaman utandım ya bu arada işimi garantiye almak istiyorum diyorsan önce rahim filmi çektir
Merhaba arkadaslar bende kisaca size derdimi anlatayim...
2007 de evlendim, esimin istegi üzere ve yasimin nedeniyle hemen bir cocuk istemedik. Hemen dogum kontröl hapina uzandim ve yarim sene onu kullandim.
Evlendigimde 50 kiloyu zor getiriyordum tartiya, ve 2 sene icinde 20 kilo aldim.
Meslegim muhasebeci, ve cok hareketsiz bir insanim..
Neyse 6 ay dogum kontrol hapindan sonra benim cocuk isteyim cok kabardi, ama esim yine istemedi, bende haplardan igrenen bir insanim sevmem hapi, esimle kadin doktpruna gittik ve ben band aldim, ve yine bir 3 ay onu kullandim...
Sonra ben korunmamaya basladim, esimin korunmasini istedim. Hem benim vücüdum dinlensin, hemde istedigimiz zaman hemen bebegimiz olsun diye...
Esim 4 ay korundu, sonrasina oda birakti (oda bebek istedi), simdi 7 aydan beri deniyoruz ama olmuyor.
Gecen ay kadin doktoruna gittim, ve test yaptirdim, hic bir sorun yok dedi doktorum, yumurtlama düzenli, ve bir hamileligi önlemek icin hic bir sorun yok dedi....
Eve döndügümde esime anlattim ve onun bir doktora bas vurmasini istedim, bilmiyorum neden ama bastan istemedi, yok efendim bende sorun yokta yok bilmem ailede böyle birsey görünmedide, yok efendim millet ne der felan....
Tmm dedim senden ayriliyorum, git baskasini bul, ve ondan yap bebeklerini dedim, ve iki günlügüne anneme gittim...
Dayanadi benimki tabi geldi.. Simdide bana yilbasina kadar denememizi ama olmazsa, hemen bir doktora gidecegine söz verdi. Ve gitti Doktorunuda buldu.
Bu ay cok hevesliydik, cünkü benim düzenli olan adetim bu ay 5 gün gecikti, test aldim bugün yapacaktim eve geldim tuvalette yine bir hüzün....
Arkadaslar ben simdi hangi kürü uygulayayim bana hangisini önerirsin?
Yüreginiz sevgiyle kalsin.
Askperest
valla canım sana ne kürü yarar ki şu sorunum var desen ona göre şunu kullan deriz bolbol keçi boynuzu pekmezi yiyin derim .yaaaa vaktinde istemediniz .şimdide olsun istiyorsunuz degilmi .ne diyeyim canım .şu an kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?