evet canım bişeyler bulup kafamızı başka şeylerle meşgul etmemiz lazım bakalım ne bulucaz
valla canım benim kadar ev işiyle oyalanan varmı acaba....hem ev işi yaparım hemde igne oyası yazma yaparım.hiç boş vaktim bile yok kafa dinleyecek kadar.... ama yinede aklımıza geliyor. sizin kafanızdan silmeniz kolay ama benim yaşadıklarımı biliyorsunuz çok zor benim unutmam.....
katracım sen pko luymuşun .tedavi görüyormusun canım.ben bayramdan sonra adet olunca 3. günü başlayacam ve son aşılamamı deneyecem.inşallah olur aralık annesi oluruz
iyi geceler canım .kendine iyi bak bende seni öptüm.opuyorumnanaktancanım eşim çağırıyo uykusu geldi iyice sana iyi geceler canım rabbime emanet ol opuyorumnanaktan
canım benim cok üüzüldüm moralını bozma birgün alacaksın bebegini kucagına Allahın izniyle.hayırlsıı olsun bitanem
canım üzüldüm inanki listede bile hamiş yazmıştık seni ama bebeğin gelecek te işte nazlanıyor seninle şakalaşıyor ama bir şeye şükretmen lazım cnım en azından tekrar dış gebelik değilsin ve herhangi bir operasyon geçirmeyeceksin bu yüzden
kızlar meraba ben geldim ama hemen çıkıcam zaten siz yoksunuz
kaynımın bilgisayarından girdim
çatlama iğnemi vurulduğum 13.günümdeyim adet olmadım hiç bi belirtim yok
yanlızca karnım çok şişti ve sertleşti bide yüzümde sivilce çıktı adet olacammı bilmiyorum nasip kısmet...
resimimise çok üzüldüm çok sevinmştik ama kısmet değilmiş vakti zamanı gelmemiş
zamanı geldğiğinde hepimiz kavuşacaz inşallah
evinciminde cenazesi varmış Allah yardımcınız olsun Allah sabırlar versin
günaydın kıslar
Kuzuuuuuucuuuum Şeniz
nerelerrdesin yavrum benim
Ne zamn çektiriyon hsgyi
bi tecrübe et bakalım da ben de olmazsa istiyicem drdan
Bu arada ben adet oldum bugün 22 kasım canım :çok üzgünüm:
bulduk yine kırmızı kutuyuuuuuu
beklenmeyen adet tarihi ise 20 aralık canım
İnşaallah düzene girecek adetim bakalım kaydirigubbakcemile5
günaydın canım hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?