günaydın canım kıslar herkese günaydın ve hayırlı cumalar alpyciğim allah dualarını kabul etsin yalnız benim bugün 7. günüm hala leke geliyor azda olsa bu yüzden abdest alamadım hastalığım boyunca duş aldım (zaten saçlarım 2 gün bile beklemez ) ama abdestsizim o yüzden banada dua edin kıslar
günaydın canım kıslar herkese günaydın ve hayırlı cumalar alpyciğim allah dualarını kabul etsin yalnız benim bugün 7. günüm hala leke geliyor azda olsa bu yüzden abdest alamadım hastalığım boyunca duş aldım (zaten saçlarım 2 gün bile beklemez ) ama abdestsizim o yüzden banada dua edin kıslar
günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalarrrr
nasılsınızzz bakalımm??
Ayşecim hayırlısıyla git gel inşş,belki bize oaradan bebiş haberi bile verebilirsin hiç belli olmaz
cnm benim ederiz tabi ama abdestsiz edilen ibadetlerde var
dua edebilirsin bol bol tövbe istiğfar ve besmele çekebilirsin
besmele her kapıyı açar,mesela doktora gittiğimizde tedaviye başladığımızda çokca çekmeliyiz
ayyy canım ağzından bal damlıyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
eşim az önce işe gitti giderken vedalaştık bana diyoki hayırlı haber olursa bana haber ver
eğer yokssa hiç bişiy söyleme ben anlarım dedi inşallah hayırlı haberler olur :Saruboceq:
çatlama iğnesinden sonra bugün 11.günüm sizce ne zaman adet olmam gerekiyor ona göre test yapayım çünkü ben önceki iğnemde çok erken olmuştum 10 gün sonra olmuştum
ayşeciğim bugünmü gidiyorsun allah yolunu açık etsin güle güle git güzel haberlerle dön inşallah allah dualarınıda kabul etsin canım
evet hayatım birazdan gidicez havaalanına
gidicem memleketime havasını solucamm ohhhhh
görümcemin oğlunu sevicem mıncık mıncık yapıcam yanaklarını
bideee en önemlisi güzel bi habar alıcam iiinnnşallahhh
Ayşe sana bişey sorucam ben geçen sefer aşılama olduğumda aklıma takılmıştı ama soramadım;aşılama olduktan sonra aynı gün duş alma demişti doktorum.bu şekilde cünüp oluyoruz ya boy abdesti de alamadığımıza göre nasıl olucak namaz falan da kılınmıyo ya.Ne yapmak gerek acaba biliyo musun?önümüzdeki ay yine aşılama yapılacak bu defa öğrenmem lazım bu bilgiyi.
kıslar bugun rüyamda bi ölüm haberi aldım ama kimin öldüğünü bilmiyoruz annem kardesim bide annemin işe gittigi deger abla var dördümüz oturup tost yiyor cay içiyoruz hepimiz üzgünüz bi andan yiyoruz bir yandan aglıyoruz ama kım ölmüş bilen yok
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ...Rabbim gönlünüzde ne dileğiniz varsa bu günlerin hürmetine versin :Saruboceq:
Aysecim yolun açık olsun inş ii haberlerle dönersin.
ayçanisaaysecim hayırlı yolculuklar saglıkla git saglıkla ve hayırlı haberlerde dön inşallah
Ayşe sana bişey sorucam ben geçen sefer aşılama olduğumda aklıma takılmıştı ama soramadım;aşılama olduktan sonra aynı gün duş alma demişti doktorum.bu şekilde cünüp oluyoruz ya boy abdesti de alamadığımıza göre nasıl olucak namaz falan da kılınmıyo ya.Ne yapmak gerek acaba biliyo musun?önümüzdeki ay yine aşılama yapılacak bu defa öğrenmem lazım bu bilgiyi.
cnm ben hiç aşılama olmadım bilmiyorum spermi aşıladıkları gün duş almamanmı gerekiyorki?
eğer öyleyse bence cünüp sayılmazsın cünüp sayılmak için ilişkiye girmek,cinsel haz almak,yada orgaazm olmak gerekir sen onu bi jinekolojik muayene gibi düşün her vakitte taze abdest al namazlarını kıl derim
kıslar bugun rüyamda bi ölüm haberi aldım ama kimin öldüğünü bilmiyoruz annem kardesim bide annemin işe gittigi deger abla var dördümüz oturup tost yiyor cay içiyoruz hepimiz üzgünüz bi andan yiyoruz bir yandan aglıyoruz ama kım ölmüş bilen yok
Ben normalde doktordan geldikten sonra mutlaka boy abdesti alırım.içim rahat etmez.
Aşılamada normal birliktelik olmuyo ama sonuçta sperm sana enjekte ediliyor.
ayy bu durum beni çok huzursuz ediyo ilk aşılamamda da duş alamadığım için kendimi çok huzursuz hissetmiştim.Ben bunu hocamıza bi sorarım sonra da sizinle paylaşırımm hem içimiz rahat olur.
cnm ben hiç aşılama olmadım bilmiyorum spermi aşıladıkları gün duş almamanmı gerekiyorki?
eğer öyleyse bence cünüp sayılmazsın cünüp sayılmak için ilişkiye girmek,cinsel haz almak,yada orgaazm olmak gerekir sen onu bi jinekolojik muayene gibi düşün her vakitte taze abdest al namazlarını kıl derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?