Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım idare edyom
adet olucam bi kaç güne biraz gerginim sadece
bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun
Bebişin göbüşünde olsun bu ay innnnşaaalllaaaah canım
inşallah canım hepimiz bu ay kalsak hamile ne güzel olur yaa kırkları karışırdı inşallah seninde çok tez zamanda bebişin göbüşünde olur canım benim
moralim çok bozuldu kızlar.. Nerdeyse ağlıcam şimdi. Benim çalıştığım yerde patronun kızıda çalışıyor.. ama kızın aklı bi karış havada. yaptığı herişi takip etmek zorundayım. 3 gün önce bayağı ii bi malzeme sattı, sevki için bugüne söz verdi, ama bugünde çook yoğunluk var, malzemeyi sevk edemiyecekler. tabii patronun kızı hiç takip etmiyor gene kabak benim başıma patladı, patron bana söylendi,, sema bugün mutlaka sevk edilecek bu, sen bana söyle gerekirse ben kendi şahsi aracımla birazını sevk ederim diye söylendi.. inanın ağlayacam nerdeyse, canım çok sıkkın....
kızlar düşük yaptım![]()
sağol cnaım benim takdiri ilahiCanıııım
Çok ama çok geçmiş olsun
Nasıl üzüldüm anlatamam sana :teselli:
Ne diyeceğimi şaırdım inanki :çok üzgünüm:
Rabbim tez zamanda kucağını doldurur inşallah canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar düşük yaptım![]()
canım kendiliğinden olmadıki klomen + çtlatma iğnesiyle oldu o kadar yıprandım ki bu tedavidengeçmiş olsun hayırlısı değilmiş diye düşün arkadaşım çok üzme kendini en azından oluyo dimi
kızlar düşük yaptım![]()