- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 36
canlarım iyiyim bende kaç gündür annemdeydim bugün evdeyim ve temizlik yapıyorum![]()
benimde temizlık yapmam lazım ama zor geliyor dip bucak olması laazım yarın dükkana gelmeyıp yapmayyı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım iyiyim bende kaç gündür annemdeydim bugün evdeyim ve temizlik yapıyorum![]()
of kızlarr canım sıkılıyo beee. ellerim donduu dur ben bi çay alayım en iyisi..
benimde temizlık yapmam lazım ama zor geliyor dip bucak olması laazım yarın dükkana gelmeyıp yapmayyı düşünüyorum
ayneeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((( ama tabi ben işe gelmeyip temizlik yapma gibi bi şansım yok
![]()
sormaa havada çok baskınn içime içime oturuyo sankii beesıkma canını şekerim,ben de bugün bunaldım resmen hava da ööle kasvetli ki karardı zaten yağacak galiba.
çörekotu bal tarçın karışımınıda yapacağım bir sitede tarçının sperm oluşumunda etkili olduğu yazıyordu Allah inşallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder. :Saruboceq:
ayca kıss resimdeki bebeiş çok tatlı çikolata mı yiyo oo??
![]()
![]()
kendi işin olunca daha rahatsın ertesi günde sana geleyim temizler giderim ben kaydirigubbakcemile5
kuzucum arkadaşım kahve içmeye geldi çıktım yine habersiz kimse kalmamış bir sen bir ben birde sumeyrat .sumeyrat sende iyisindir umarım
iyiyim canım valla maşallah sevenlerin çok ben o kadar ecde durdum 9 ay ne gelen oldu ne giden eltimden başka![]()
iyiyim canım valla maşallah sevenlerin çok ben o kadar ecde durdum 9 ay ne gelen oldu ne giden eltimden başka![]()
inşallah seviliyorumdur hiç çalmasa kapım günde en az 3 kere çalar kesinn rabbim eksik etmesin tabi işlerinde yarısıda kaldı eşim gelene kadar bitirebilsem bari
bitirirsin sen hamaratsın