- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
bu ne kayracım ya sende ömrünü temizlikle mi geçireceksin bırak allahaşkına yüzverme ne çok gidip geliyorlar kusura bakma karışmış gibi olmak istemem ama 2-3 günde bir kayınvalidenler sizde bari oldu olacak sizde kalsınlar hep yazık sana ya temizlik temizlik
merhaba kuzunaz benim eşimde azospermi var bana uygulayabileceğim kürler önerebilirsen sevinirim
ayyy ALLAH korusun hepmi gittiklerinden beri sigara kokusu çıksın diye kombiyi kapattım camlar kapılar açık havalandırıp duruyorum bide hep olsa :1shok::1shok: offf bi ev alsalar kendilerine rahatlarım o zaman yaaa valla heryer öyle battıki temizlemesem bana batıcak ama napıyım yaaa ötekindelerken girmiş yatak odasına çıkmamış eşi bağırmışta onlarda hemen bende aldılar soluğu yine herzamanki gibiÇok üzgünüm çoook
kim sigara içiyor kayınpeder mi ?
kıslar ben geldim bankaya gitmiştim ya benim bu günlerde asırı dereede uykum var ve yemege cok düştüm kilo vereyım derken alacam valla bu gidişlelmaz:
valla canım arkadaşlar keçiboynuzu kürü kulalnıyor ben nohut kürü duydum azosperm için bunları kullanabilirsin vitamin takviyeleri e vitamini incir ceviz fındık yani bunlardan bool tüketirse muz bal polen arısütü l carnıtıne takviyeleri filan faydası olabilir diye düşünüyorum
hormonel bir sorunun varmıydı ki ayçacığım yok tu dimi
ayyy ALLAH korusun hepmi gittiklerinden beri sigara kokusu çıksın diye kombiyi kapattım camlar kapılar açık havalandırıp duruyorum bide hep olsa :1shok::1shok: offf bi ev alsalar kendilerine rahatlarım o zaman yaaa valla heryer öyle battıki temizlemesem bana batıcak ama napıyım yaaa ötekindelerken girmiş yatak odasına çıkmamış eşi bağırmışta onlarda hemen bende aldılar soluğu yine herzamanki gibiÇok üzgünüm çoook
arkadaşlar merhaba nasılsınız?
teşekkürler eşim proxeed başladı keçiboynuzunu yiyor evicap kullanıyor son spermiyogram geçen hafta pazartesi yapıldı sonuç sıfır
çörekotlu bir kür var yazarsan sevinirim
nohut kürünü yaptım iki ay kullandı fsh değerini 30 çıkarttı korktum tekrar denemedim
arkadaşlar merhaba nasılsınız?
teşekkürler eşim proxeed başladı keçiboynuzunu yiyor evicap kullanıyor son spermiyogram geçen hafta pazartesi yapıldı sonuç sıfır
çörekotlu bir kür var yazarsan sevinirim
nohut kürünü yaptım iki ay kullandı fsh değerini 30 çıkarttı korktum tekrar denemedim
Canım bencede yorma kendini öyle elzem olan yerleri yap gerisini yarın öbür gün yaparsın.birden hepsinin altına girince hastalanırsın şu şartlarda.yani ortalık hastalıktan kırılıyo. bünyemizi sağlam tutmalıyız.yorgunlukta tetikler .o yüzden amaaaan boşver işi otur keyfine bak .:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?