alpy aymes hoşgeldiniz alpy adet oldunmu canım sen
canım benim.. inşallah yarın güzel hber alırımda çektiğiniz halaylar boşa gitmez..
canım benim.. inşallah yarın güzel hber alırımda çektiğiniz halaylar boşa gitmez..
Hoşbuldum canım,
ben hala farlutalı içiyorum bitmedi.Ayrıca az önce doktorum aradı simir testimin sonucunu söyledi iltihap varmış.monodox diye bir ilaç verdi hem eşin hem de sen kullan dedi ayrıca adetin 3.günü hastaneye gel bayram bile olsa gel dedi(kist falan var mı diye bakıcaklar)PUREGON 600 al dedi adetin 3.gününde vurulmaya başlıcakmışım sonra da aşılama.
yani kıslarr ben yeni tedavime başlamış bulunuyorummm Rabbim inşş bu tedavim sonunda hayırlı bir evlat nasip ederrrr.
Şu an tedavii olan ya da olamayan ama anne olma özlemiyle tutuşan bütün kardeşlerimi de tez zamanda bebeklerine kavuşturur.
aminnn
Hoşbuldum canım,
ben hala farlutalı içiyorum bitmedi.Ayrıca az önce doktorum aradı simir testimin sonucunu söyledi iltihap varmış.monodox diye bir ilaç verdi hem eşin hem de sen kullan dedi ayrıca adetin 3.günü hastaneye gel bayram bile olsa gel dedi(kist falan var mı diye bakıcaklar)PUREGON 600 al dedi adetin 3.gününde vurulmaya başlıcakmışım sonra da aşılama.
yani kıslarr ben yeni tedavime başlamış bulunuyorummm Rabbim inşş bu tedavim sonunda hayırlı bir evlat nasip ederrrr.
Şu an tedavii olan ya da olamayan ama anne olma özlemiyle tutuşan bütün kardeşlerimi de tez zamanda bebeklerine kavuşturur.
aminnn
tabiiki duruyor ayşecim hangi bana hangi anne 2 yaşına kadar büyüttügü çocugunun resmini videosunu siler bunu silmeyi eşim bile kesinlikle istemez.hatta bilgisayardaki resimlerini çıkarttırdı büyütüp çerçeve bile yaptırdı canım.şimdi evlat evlattır ama seninki 1 gün yaşamış yeri gelir canım kim bilir altını bile degiştirmedin degilmi ama benim kızım tuvaletini bile yeni ögreniyordu.özledigim zaman açıp videosunu seyrediyorum resmine bakıyorum.:gitme:seni üzmek istemem ama sende annesin ama benim kızımla yaşadıgım çok şey var canım .benim 1 degil 3 tane kızım bile olsa zeynebimin yeri benim ve babası için çoook ayrı canım.bir kızım olsa adını zeynep bıraksam bir nebze içim rahat edecek.eşinin yerinde olsam hiç silmezdim. senin yerinde olsam eşime çoook kızardım.şu an bilgisayar ekranında bile zeynebin resmi var bir tane daha kızım olsa bile bu kızımın resmi ekranda kalacak.dün çok ugraştık ama megabaytı yüksek geliyor ve kabul etmiyor eşim gelince mesaja baksın bakalım olacakmı yoksa msn de resmi var canım.
Buarada kızlarrr benim bi arkadaşımın 5 senedir çocuğu olmuyodu 3 kez aşılama denediler olmadı polip vardı.
Tüp bebekle hamile kaldı 5 gün önce doğum yaptı dün konuştummm çok mutluydu.
walla böyle haberler insanın moralini yükseltiyoo,biraz sabretmemiz lazım zamanı gelince Rabbim bize de verecek inşş.
evet canım ateş düştügü yeri yakıyor bir yandan bebekler dünyaya gelirken bir yandanda bebekler ölüyor .dünyanın kanunu yaşayasınki herşeyi göresin.üzülmekte sevinmekte herşey bu dünyada insanlar için .benimde öbür dünyam güzel olur .ölen evladın cennet kapısında beklermiş ben annemi almadan cennete girmem dermiş allahu teala dermiş annesini verin. ama bu dünyayı güzel şeylerle geçirmek lazım .bende öbür dünyamda kızımla olurum inşallah
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bu polip nedir ben dün rahim filmi görüntülerini incelerken gördümde bu arada sen aşılamaya başlıyacaksın ya rahim filmin varmı canım benim
canım benim tebrik ederim inşallah allah tamamına erdirir.bizim için de dua et.tedavi görüyormuydun acaba.yani aşılama felanmı oldun
sağol canımcım
Rahim içi polip, rahim içi tabakanın kalınlaşması ile normalden fazla büyümesiyle meydana gelen, rahim içindeki bir “et parçası” olarak tarif edilebilir.
canım rahim filmini gerekli görmedi doktor.zaten herkese çektirmiyo yani doktorun gerekli görmesi lazım.ben de bişey demedim.ama desemiydim acaba CADIARZU CADIARZU
kuzu dikkat ettiysen yaptığın listenin 20 numarasından sonra bir kıpırdanma başladı ama 20 ye kadar olanlarda henüz bi haber çıkmadı :))
ben de tüp bebek denemesi yaşadım.transferi yapan dr.um bebeklerin artık içinde biz bize düşeni yaptık.tutunup tutunmması Allaha kalmış dediğini hala hatırlıyorum 4tane embriyom yada dr.umun dediği bibi dersem bbeklerim vardı.tutunmuş olsalrdı şimdi doğum yapmış olacaktım arkadaşlar.(kötü oldum bak şimdi):a015::a015::a015:
neşecim Rabim sabır versin ben doğmadan kaybettim onları.msjını görünce kayıtsız kalamadım yazmak istedim.sizlerle paylaşmak istedimmafoldumbenmafoldumben
ben de tüp bebek denemesi yaşadım.transferi yapan dr.um bebeklerin artık içinde biz bize düşeni yaptık.tutunup tutunmması Allaha kalmış dediğini hala hatırlıyorum 4tane embriyom yada dr.umun dediği bibi dersem bbeklerim vardı.tutunmuş olsalrdı şimdi doğum yapmış olacaktım arkadaşlar.(kötü oldum bak şimdi):a015::a015::a015:
neşecim Rabim sabır versin ben doğmadan kaybettim onları.msjını görünce kayıtsız kalamadım yazmak istedim.sizlerle paylaşmak istedimmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?