ayşecim naber ay bugün hep yarım yamalak hissediyorum kendimi doğru dürüst bi iş yapamadım size doğru dürüst bir yazamadım ağrım var ya(((
cnm öye oluyor yaa insan bişey yapamıyo yapamayıncada eksik hissediyoo
bende yanlız başıma oturuyom eşim geldi hazırladındı maça gittii
anladım canım bizimkide bu aralar maç yapmıyor ama takımı kurdu mu affetmez hiç şimdi uyuyor koltuğun üzerinde kaldırayımda yatağımıza gidelim sana iyi geceler canım iyileşeyimde yine espirili sohbetlerimize devam ederiz
ablaa çok sevindim adet olmana gerçekentewnkıslar merhabalar ayşecim naber bu arada ben adet oldum dün ve çok ağrım var
ayy canımm hamilesinn ççokk sevindimm hele burda bak ilk ben öğrenmiş gibi oldumm .yaa hayırlı olsunn hadii bakalımm allahım tamamınaa erdirsinn ayy çok sevindim yaa.. tebrik ederimm .. sen bide git kan testi yaptır derimm..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayağımı sürtüyorum peşimden gelinnn... artık 2. çizgim varla yok arası değil bariiz 2. çizgiyi gördüm.. ama çok sevinemiyorum açıkcası bir yanım sevinçli bir yanım tedirgin.. doktorum hamilesin diyene kadar rahatlayamacağım..
ekteki fotodaki gibi bugünkü testim bakar mısınız..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayağımı sürtüyorum peşimden gelinnn... artık 2. çizgim varla yok arası değil bariiz 2. çizgiyi gördüm.. ama çok sevinemiyorum açıkcası bir yanım sevinçli bir yanım tedirgin.. doktorum hamilesin diyene kadar rahatlayamacağım..
ekteki fotodaki gibi bugünkü testim bakar mısınız..
ablaa çok sevindim adet olmana gerçekentewn
günaydın canlarım gecen sayfaları okuyordum anca bitirdim resimimis e cok sevindim ya allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı bizlerin basına
ablaa çok sevindim adet olmana gerçekentewn
ayy canımm hamilesinn ççokk sevindimm hele burda bak ilk ben öğrenmiş gibi oldumm .yaa hayırlı olsunn hadii bakalımm allahım tamamınaa erdirsinn ayy çok sevindim yaa.. tebrik ederimm .. sen bide git kan testi yaptır derimm..
canım günaydın hamilesin bu ikinci testin demekki değerin yükseldiki ikinci testte daha belirgin çıktı değerin yükseldiğine görede hamileliğin sağlıklı ilerliyor demektir çok güzel allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel her şey yolunda gidiyor
günaydın canlarım gecen sayfaları okuyordum anca bitirdim resimimis e cok sevindim ya allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı bizlerin basına
sağol canım benim.. kan testi yaptırmaya korkuyorum kötü bişeyle karşılaşacağım diye..
ocak ayında bir dış gebelik geçirmiştim yine öyledir diye çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?