en geç yarın başla kayracım ben incir kürünü içemiyorum inşallah sen içebilirsin benim çok midemi bulandırıryor
yarın başlıyım ben canım inşallah bulanmaz midem ama bebişimin göbüşümde olması için dayanmaya çalışıcam bakalım şeker hapıda bulandırmıştı ama geçti saraçoğlunun tarifine göremi yapayım ne dersin canım çok sordum sanada ama
ben bir ara konuştum canım ama üzerinde durmadım istersen tekrar konuşabilirim
yani ne bileyim diğer kızlarında çok dikkatini çekiyo ben bazen özel şeyler yazarken bile o burdayken çok rahatsız oluyorum sen bilirsin yinede ama böyle devam edicekse bu şahıs şikayet edersen sevinirim canım
kayracım ben yine uzanma ihtiyacı hissediyorum belim ağrıyor neden se hiiç halimde yok kendine iyi bak görüşürüz yine olurmu en azından sumeyrattanda uzak kalırız da biraz sinirlerimiz yıpranmaz
hoş bulduumm çok güsel hikayeler bizde mucize mizi bekleyelim bakalıım:lepi:HoŞgeldİn eftelyacım
hepimize umut olsun inşallah bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alırız bi gün rabbimin izniyle inşallahhoş bulduumm çok güsel hikayeler bizde mucize mizi bekleyelim bakalıım:lepi:
kuzucum nasıl oldun
canım aynıyım belim ve karnım arıyor ben tabi yerimden kalkmıyorum eşimde dışarıdan bişiler getirdi yedik en azından yarınki kıyafetleri mi ütülemem lazıım valla ağrım şu an daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?