oofff canım sıkılıyor kayracım sana bahsettiğim pembe ayakkabılar varya eşim değiştirmiş ayağıma tam olanını almış ama bu seferkide çok uçuk pembe benim istediğim renkte kalmamış çünki ama adam depoya bakacakmış bu akşam eşimde bu kalsın diyor sence ne yapıyım ya iyiki birşeye heveslendim
özür dilemene gerek yok hep girdiğimde kimse olmuyor.bide cvp almayınca üzüldüm sadece.sositosositozemuszemus
eklerim tabiiki bilgileirni yazmışmıydın daha önce eğer yazdıysan görmediysem özür dilerim tekrar yazarmısın
üzülme canım benim rabbim bi dert vermedikçe hep burdayız hep gönüllerimiz dualarımız bir opuyorumnanaktan
senin hikayen ne canım?kaydirigubbakcemile5
kayra sen tedavi mi görüyordun resmine bakarsam eğer,hamile misin?hatılayamadım da canım kusura bakmafisfisfis
malesef erkek ınfertılıtesı canım morfolojı sperm ve hareket azlıgı var
buyuzden kecı boynuzu kuru kullanıyoruz bende klomen kullandım bu ay hayırlısı hakkımızdaa.s.
yok güzelim nerdee ben o günleri 8 yıldır bekliyorum resim hayalim sadece o yüzden koydum canım ben şeker hapı ile tiroit hapı kullanıyorum
kusura bakma işte günün verdiği dalgınlık o hayali hangimiz kurmuyoruz ki??karnım şişecek onu hissedicem hareketlerini takip edicem,tekme atığında ona öğüt vericem.....daha bi sürü şey.........senağlama senağlama senağlama senağlama
bazen karamsarlığa düşüyorum:bebek sadece hayallerde mi kalacak diye
inşallah kalmaz ama hakkımızda hayırlısı buysada rabbimin hikmetindende sual olmazki hakkımızda herşeyin hayırlısı canım:teselli:
kızlar hepinizi rabbime emanet ediyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar hepinizi rabbime emanet ediyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşçakal canım
Rabbim inşaallah sana resimdekinden daha büyük bi göbiş içinede iki tane tatlı mı tatlı, sağlıklı mı sağlıklı, hayırlı mı hayırlı iki tane bebiş verir:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:
hoşçakal canım
Rabbim inşaallah sana resimdekinden daha büyük bi göbiş içinede iki tane tatlı mı tatlı, sağlıklı mı sağlıklı, hayırlı mı hayırlı iki tane bebiş verir:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?