annesinin bal-kaymagi
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ekonomist
Yaşadığınız Yer: İngiltere Giriş tarihi: Feb 2008
Ruh Halim:
Yemek Tarifi: 16
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
sen aslan gibi bir adamin esisin esin mertebelerin en yuksegine ulasti sana bassagligi dilemiyorum bassagligi olunun arkasindan dilenir, sehit olmus askerler olmezler ,hersabah safak vakti yeniden yeniden dogarlar yeryuzune, onlar KAHRAMANDIR onlar Allahin kendi yanina sectigi insan uzeri varliklardir ne mutlu boyle birine es oldun evladiniz oldu senin kadar suan kim guclu durabilir canim benim ,esin hic olmedi eminim tam suan su mesajimi okurken bile yaninda sacina dokunuyordur birgun hepimiz bu dunyadan gocup gercek dunyaya gidecegiz iste burda seni esin karsilayacak hic ayrilmamis gibi kavusacaksiniz ama o gune kadar senin gorevin onun parcasina sahip cikip en iyi sekilde yetistirmen biliyormusun senin esin gibi kahramanlara neler borcluyuz onlarin omzunda guclenen bir milletiz seni ve kizini opuyorum senin gibi bir kadinin mesajimi okumasi,seninle ayni sitede olmak bile bana gurur verdi sevgilerimle................
kızlar forumda gezerken bunları okudum çok kötü oldummafoldumben