buydu canım yorum yapamadım eşim rahat bırkmadı dün akşam bende bu ay rahim filmi işini halledicem ki inşallah halledebilirim ondan sonraki ay aşılama yaptırırım bakalım alalhım yardım etsin bana ve hepimiize
show tv de dualarla ilgili izleyin
evet izliyorum peygamber efendimizin şifa niyetine okudugu duaları söylüyor demi
evet canım reklam girdi şimdi bu arada sen nasılsın ayçacım
iyiyim şu sıralar biraz yogunum pek yazamıyorum düğün telaşı basladı bizde sen nasılsın canım
şükür iyi sayılırım iki gündür bi baş ağrısı halsizlik dışında iyiyim canım bugün anneme gidicem işlerimi halletmeye çalışıyorum bir yandan böyle işte düğün işinizde hayırlı olsun
sagol canım bendede var bas agrısı kacgündür agrı kesici de fayda etmıyor havalardan herhalde
kayracım benimde çok uykum var ve üşüyorum bugün kasıklarımdada ağrı var bakalım nasıl olaca inşallah olurumn bugün
siyah bi tek ve beyaz gömlek cok sık durur bence benımde kayınbiraderim evlenecek 2.ye dün alısveriş yaptım nikah için almıstım sık bi ayakkabıyla cok güzel oluyor
aynen canım 10 da zor uyandım halada yatsam uyurum heralde çok yakın gelmek üzere ikimizinkide inşallah bari şu göğüslerin ağrısından kurtulurum sende biran önce alırsın randevunu inşallah
bu arada kayracım sen adetini bekliyorsun ama belki hamilesindir göğüslerim ağrıyor diyorsun dikkat et kendine ablamın eşinin kuzeni vardı karın ağrısıyla dr a gitmiş hamile çıkmış
sanmıyorum hiç bu ay yalnızda değildik yumurtlama günlerimde hatırladımı kayınvalideler bendeydi yine canım sabah uyanınca vc de çok çok çok açık pembemsi bir damla geldi ne bileyim keşke rabbim büyük ben hep senden bekledim birbuçuk aydır güzelim keşke ikimizdeşimdi hamiş olsak ne güzel olur 40 ları karışırdı
kayracım çok üzüldüm görüyoruz işte neler var neler allahım sabır versin bizlere göstermesin böle acılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?