inşallah canım,, allah bütün dualarımızı kabul etsinnn,,, Allahım evlat hasreti çekenlere bir tane olsun ama kendilerinin olsun yarabbim...
farlutalı doktor mu verdi canım, yaa ben gecen perşembe gittim doktor rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış, 1 hafta 10 gün içinde gelir dedi , bi hafta oldum gelmeiyor yaa,, kafayı yicem.. Gelenler geliyoo bana.. evde terör estiriyorum....
merhaba arkadaşlar öncelıkle dualarımızın kabul olması dileğiyle bende 2 yıldır çocuk için uğrasıyorum.Dua olarak neleri okuyorsunuz bu konuda benıde bılgılendırır mısınız ?
merhaba arkadaşlar öncelıkle dualarımızın kabul olması dileğiyle bende 2 yıldır çocuk için uğrasıyorum.Dua olarak neleri okuyorsunuz bu konuda benıde bılgılendırır mısınız ?
pekı hastayken okunabiliyor mu bu dualar bitince mi başlamak uygun olur
hayırlı cumalar arkadaşlarr
kuzucum nasılsın bana dua edin şadiye anneye gidiiyoruz
cuma soohbetinden sonra dağıtacak ilaçları dua edinde ters anına gelmeyelim ilaçları vermez sonra
kuzucum bugün nasılsın canım benim inşallah bugün olursun bende oldum olcam gibi
valla kasıklarımda hafif ağrılar ve akıntım sarıya dönük inşallah olurum ama saat 15,30 a kadar olmazsam pazartesi olmam lazım biliyorsun
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: Batman Giriş tarihi: Jun 2009
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
KUZUCUM BU ALINTIYI SENİN İÇİN YAPTIM
mrb bende aranıza yeni katıldım bende geçen ay rahim filmi çektirdim iki gün sonra aşılama yaptım adetim gecikti hamiş kaldım sandım ama rahim filmimi çeken doktor bu ay aşılama yapmaman lazımdı dedi yani aşılama yapan doktorum yanlış yaptı her doktorada güvenemiyo insan
buydu canım
bu arada bugün cuma ya yemek erken geldi kıslar ben yemeğe çıkıyorum off yarında kuzenimin nişanı var ne giyeceğime karar veremedim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?